Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Gazprom explica scaderea presiunii gazelor romanesti

Gazprom explica scaderea presiunii gazelor romanesti

In conditiile temperaturilor foarte scazute din Romania, Gazprom si partenerii sai romani au pus in aplicare un plan de masuri pentru depasirea cu efecte minime a acestei perioade dificile. Insa din cauza prelevarilor de gaze peste cantitatile planificate efectuate de Ucraina, Gazprom nu este in masura sa satisfaca integral cererile partenerilor sai straini, inclusiv ale celor romani, a declarat pentru un post de radio, vicepresedintele concernului Gazprom, Aleksandr Medvedev. Acesta a subliniat, pe de alta parte, ca Gazprom pompeaza la intrarea in Ucraina cantitatile integrale de gaze.

In urma sesizarii Gazprom, a precizat Aleksandr Medvedev, premierul ucrainean, Iuri Ehanurov, a declarat ca in Ucraina se vor lua masuri pentru reducerea consumului, vicepresedintele Gazprom exprimandu-si speranta ca aceasta va permite satisfacerea necesitatilor Romaniei daca nu integral, cel putin intr-un volum apropiat celui cerut.

Bloombiz.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 781 ori