Razer Blade 18, unul dintre cele mai performante laptop-uri de gaming. Ce specificații tehnice are

Joi, 11 Aprilie 2024, ora 23:33
205 citiri
Razer Blade 18, unul dintre cele mai performante laptop-uri de gaming. Ce specificații tehnice are
FOTO: Razer

Razer, renumitul producător de echipamente dedicate gaming-ului, a lansat cel mai impresionant model din seria sa de laptopuri Blade.

Blade 18 promite să redefinească standardele în materie de performanță și design pentru laptopurile de gaming, oferind specificații de top care includ posibilitatea de configurare cu un procesor Intel Core i9 14900HX și o placă video NVIDIA GeForce RTX 4090.

Noul Razer Blade 18 își păstrează trăsăturile caracteristice ale designului seriei, având un aspect din aluminiu și o estetică minimală, cu linii clare. Disponibil în variantele de culoare alb și negru, acesta are o grosime de doar 21,90 mm, fiind considerat de producător cel mai subțire laptop echipat cu un procesor Intel Core i9 din generația a 14-a.

Ce oferă noul Razer Blade 18

Razer Blade 18 oferă trei opțiuni pentru ecran, toate cu o diagonală de 18 inch și diverse rate de reîmprospătare și rezoluții, pentru a răspunde nevoilor diversificate ale utilizatorilor. În plus, configurațiile de hardware includ patru variante de plăci video NVIDIA GeForce RTX, de la modelul 4060 până la cel mai avansat 4090, fiecare oferind performanțe grafice excepționale pentru gaming și sarcini grafice, scrie Razer.

Una dintre caracteristicile inovative ale noului Razer Blade 18 este conectivitatea Thunderbolt 5, care permite viteze și lățimi de bandă superioare pentru conectarea dispozitivelor externe, cum ar fi monitoare de înaltă rezoluție sau soluții de stocare rapide. De asemenea, laptopul este echipat cu un sistem de răcire avansat, care include trei ventilatoare și cea mai mare cameră de vapori dezvoltată vreodată de Razer, asigurând menținerea unei temperaturi optime chiar și în sesiunile prelungite de utilizare.

Prețul de pornire este de 3.399 de euro, variind în funcție de configurația aleasă.

...citeste mai departe despre "Razer Blade 18, unul dintre cele mai performante laptop-uri de gaming. Ce specificații tehnice are" pe Ziare.com

ASUS dezvăluie specificațiile pentru ROG Ally X, noul PC Handheld de gaming
ASUS dezvăluie specificațiile pentru ROG Ally X, noul PC Handheld de gaming
ASUS nu a oferit încă detalii oficiale despre ROG Ally X, noua revizie a PC-ului handheld de gaming lansat anul trecut. Cu toate acestea, specificațiile au ajuns deja online, sugerând...
Amazon Games deschide un nou studio de dezvoltare în București
Amazon Games deschide un nou studio de dezvoltare în București
Amazon Games, divizia de jocuri video a gigantului comerțului online, a anunțat deschiderea unui nou studio european de dezvoltare în București, România. Acesta se alătură celorlalte divizii...
#gaming, #laptop, #jocuri, #software , #Stiri Internet