Logitech G lansează mouse-ul de gaming G309 LIGHTSPEED Wireless

Joi, 11 Iulie 2024, ora 00:47
0 citiri
Logitech G lansează mouse-ul de gaming G309 LIGHTSPEED Wireless
FOTO GSMArena

Logitech G a anunțat lansarea mouse-ului de gaming G309 LIGHTSPEED Wireless, un dispozitiv premium ce oferă conectivitate duală wireless și tracking extrem de precis.

Conceput pentru gamerii care cer performanțe superioare, G309 vine cu caracteristici avansate și compatibilitate POWERPLAY, oferind o experiență de joc fără întreruperi.

Mouse-ul G309 LIGHTSPEED este compatibil cu sistemul de încărcare wireless Logitech G PowerPlay. Acest lucru permite utilizatorilor să joace fără să fie nevoie de o baterie AA în interiorul mouse-ului, reducând astfel greutatea dispozitivului cu 18 grame.

Senzor HERO 25K

Echipat cu senzorul HERO 25K, mouse-ul oferă eficiență energetică remarcabilă și performanțe de top. Senzorul asigură o precizie de tracking de 400 IPS și o sensibilitate ajustabilă de până la 25.600 DPI, răspunzând nevoilor celor mai exigenți gameri.

G309 oferă peste 300 de ore de joc continuu la o rată de raportare de 1 ms în modul LIGHTSPEED, utilizând o singură baterie alcalină AA. În modul Bluetooth, durata de viață a bateriei se extinde la peste 600 de ore.

Cu bateria inclusă, G309 cântărește 86 de grame, iar fără baterie, când este utilizat cu sistemul POWERPLAY, greutatea scade la 68 de grame. Designul ergonomic și materialele premium asigură confortul pe parcursul sesiunilor lungi de joc.

Tehnologia wireless LIGHTSPEED oferă o experiență de joc mai rapidă și mai fiabilă comparativ cu majoritatea mouse-urilor cu fir. Aceasta permite o capacitate de răspuns imediată și precizie extremă.

Funcția LIGHTSPEED permite conectarea a două dispozitive la un singur receptor, utilizând Device Pairing Tool din G HUB. Astfel, jucătorii pot folosi același receptor pentru G309 LIGHTSPEED și alte dispozitive Logitech compatibile, cum ar fi tastatura Logitech G515 TKL LIGHTSPEED.

Logitech G309 LIGHTSPEED va fi disponibil în culorile alb și negru pe site-ul Logitech și la partenerii locali. Prețul recomandat de vânzare este de 445 RON.

...citeste mai departe despre "Logitech G lansează mouse-ul de gaming G309 LIGHTSPEED Wireless" pe Ziare.com

Razer a anunțat lansarea Snap Tap, o funcție specială pentru gameri
Razer a anunțat lansarea Snap Tap, o funcție specială pentru gameri
Razer a anunțat lansarea Snap Tap, o funcție specială inclusă pe tastaturile Huntsman V3 Pro, destinată gamerilor competitivi. Aceasta funcție este similară cu Rappy Snappy de la Wooting...
Romanian Game Awards a ajuns la ediția a II-a. Cele mai bune jocuri video create în România în ultimul an sunt premiate
Romanian Game Awards a ajuns la ediția a II-a. Cele mai bune jocuri video create în România în ultimul an sunt premiate
An de an, zeci de jocuri dezvoltate în România sunt lansate pe platformele din întreaga lume iar zeci și sute de mii de oameni le joacă. Aflată la a doua ediție, Romanian Game Awards va...
#gaming, #Logitech , #Stiri Internet

Curs valutar

1 EUR = 4.9700 RON

-0.0037

1 USD = 4.5550 RON

-0.0139
  1. România a semnat un memorandum cu Google. Suma fantastică pe care gigantul tech o va investi în țara noastră ca să creeze o „regiune Google Cloud” în Europa
  2. Un avion privat Google a aterizat în România după un zbor direct din California. Cine ar putea fi la bord
  3. Trucuri pe care majoritatea utilizatorilor de iPhone-uri nu le știu. Nu ratați numărul patru din listă
  4. Apple a transmis un avertisment pentru utilizatorii de iPhone-uri. Ce riscuri există
  5. Funcții ascunse ale Windows 11 pe care trebuie să le încercați. A doua va schimba modul în care lucrați
  6. Funcția pe care toți utilizatorii o așteptau de la căștile Samsung. Cum funcționează Voice Control
  7. Noua fabrică Xiaomi, controlată de Inteligența Artificială, va produce peste 10 milioane de dispozitive anual
  8. Aplicația WhatsApp nu va mai funcționa pentru anumiți utilizatori. Află care sunt modelele de telefoane care vor avea probleme
  9. Experții financiari sunt de părere că noul iPhone 16 o să "bubuie" în vânzări. Care este motivul
  10. V-ați pierdut telefonul Android? Iată ce puteți face