VIDEO Cum a strans un electrician fonduri de 100.000 de dolari intr-o zi pentru o inventie revolutionara

Duminica, 09 Martie 2014, ora 13:05
2555 citiri
VIDEO Cum a strans un electrician fonduri de 100.000 de dolari intr-o zi pentru o inventie revolutionara
Sursa foto: BusinessInsider

Un electrician din Utah, SUA, a dat lovitura cu un proiect pe cat de simplu pe atat de revolutionar, ce ar putea schimba definitiv conceptul de priza electrica. Barbatul a inventat un echipament care lumineaza camera pe timpul noptii, ce porneste automat si nu trebuie conectat la curent.

Inventatorul spera sa obtina 12.000 de dolari prin Kickstarter ca sa poata incepe productia SnapRays GuideLight, dar nu s-a asteptat nicio clipa la popularitatea de care se bucura proiectul sau in randul investitorilor, relateaza BusinessInsider.

SnapRays GuideLight inlocuieste micile veoize obiesnuite de pana acum. Lumina provine din priza, si nu au nevoie de cabluri si consuma putin.

In numai o zi, proiectul a castigat popularitate, avand 2.000 de sustinatori, iar fondurile stranse au ajuns la peste 101.000 de dolari. In acelasi timp, banii continua sa vina, ceea ce arata interesul pe care l-a trezit.

Lumina porneste automat cand se lasa intunericul, iar oprirea este, de asemenea, automata. Producatorul spune ca aceasta inventie consuma electricitate care costa 10 centi pe an.

GuildeLight a fost creat de Jeremy Smith, care a petrecut cativa ani pentru proiectarea acestui echipament.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#inventie casa, #gadget iluminat , #Stiri Gadget