Un nou terminal din clasa industriala Mobility iData 95W cu Android, disponibil in Romania

Luni, 03 Martie 2014, ora 18:00
1425 citiri
Un nou terminal din clasa industriala Mobility iData 95W cu Android, disponibil in Romania

Noul terminal din clasa industriala Mobility iData 95W, cu sistem de operare Android 4.0 si dotat cu procesor ARM Cortex A9 Dual Core la 1 Ghz si display Retina de 3,5" cu rezolutia de 640 x 960 pixeli este disponibil in Romania, a anuntat Magister Software.

Mobility iData 95W poate fi utilizat in domenii diverse, precum retail, aprovizionare, distributie, logistica, managementul depozitelor, aplicatii guvernamentale si de utilitate publica. Rezistenta la cadere de la 1,5 m si clasa de protectie IP65 garanteaza utilizarea terminalului in orice tip de mediu, atat in interior, cat si in aer liber.

Mobility iData 95W are cititor de cod de bare

Printre atributele noului terminal se mai numara suportul 2G/3G dual SIM, WIFI 802.11b/g/n, GPS si cititorul de coduri de bare 1D sau 2D Area Imager. Optional se poate incorpora si un cititor/inscriptor RFID sau senzor IR. Toate acestea, alaturi de carcasa compacta si robusta, cu tastatura numerica de clasa industriala, fac din Mobility iData 95W o alegere de neratat in ceea ce priveste raportul calitate/pret.

Pentru dezvoltatori sunt disponibile unelte de dezvoltare tipice: Android SDK, JDK, Eclipse, impreuna cu un SDK-ul propriu optional. Totodata, pentru o utilizare optima in contextul enterprise caruia ii sunt destinate, terminalele Mobility iData 95W vor avea pre-instalata aplicatia iScan, dezvoltata pentru integrarea usoara a cititoarelor de coduri de bare sau RFID incorporate.

Noul computer mobil marcheaza un moment important in dezvoltarea uneltelor AIDC, respectiv introducerea pe scara larga a sistemului de operare Android pentru aceasta categorie de dispozitive, dominata pana acum de sistemul de operare Windows CE sau Windows Mobile.

#Mobility iData, #terminal android, #terminal romania , #Stiri Gadget