Surprinde frumusetea vacantei tale cu cele mai noi obiective mirorless

Sambata, 01 Iunie 2013, ora 00:00
1684 citiri
Surprinde frumusetea vacantei tale cu cele mai noi obiective mirorless
Foto: pasarea Touit

Carl Zeiss a lansat si in Romania primele sale obiective mirorless cu autofocus, realizate special pentru aparatele FujiFilm montura X si Sony montura E.

Fie ca esti un profesionist in domeniu sau un pasionat de arta fotografiei, Business24 iti recomanda aceste obiective ce pot da o calitate superioara imaginilor pe care le captezi cu ajutorul aparatului foto, avand o rezolutie constanta din centrul imaginii pana in marginea fotografiei.

In plus "sunt printre putinele obiective din lume produse din metal si sticla, fara componente plastice", completeaza Gheorghita Rafaila, Product Manager F64 Studio.

"Odata cu lansarea seriei de obiective Touit, compania germana abordeaza o noua strategie si in denumirea obiectivelor produse. De pilda, numele acestei serii este inspirat de o specie de pasari (papagali), care sunt renumite pentru vederea lor, mobilitate si agilitate. Asa ca, atat performantele optice cit si denumirea in sine asigura produselor o identitate speciala", spune Gheorgita Rafaila, pentru Business24.

Foto: thephoblographer.com

"Vorbim despre doua obiective: unul de 12 mm, pretabil fotografiei de strada, peisajelor, foto-jurnalismului si obiectivul de 32 de mm, extrem de performant in foto-portrete. Ambele obiective sunt dedicate aparatelor foto FujiFilm montura X si Sony montura E si vor putea fi testate la noi in magazin de catre cei interesati. Decizia companiei germane a fost ca obiectivele sa fie mai intai prezentate peste tot in lume, intr-o perioada de prelansare si pre-test, pentru a aduce cat mai repede si mai aproape obiectivele mirrorless pasionatilor de fotografie, pentru ca mai apoi sa poata fi achizitionate", a precizat Gheorghita Rafaila, in comunicatul de lansare.

Eduard Enea, seful departamentului de fotografie de la publicatia Adevarul, insa, prefera obiectivele "cu oglinda", dar le recomanda pe cele mirorless de la Carl Zeiss amatorilor de fotografie de calitate, care isi doresc obiective interschimbabile, care sa le satisfaca dorinta de a avea un obiectiv puternic.

Foto: ephotozine.com

"Partea cea mai interesanta este calitatea obiectivului si calitatea captorului", a declarat acesta pentru Business24.

Obiectivul dei de 12mm f2.8 costa de 4100 de lei iar cel al de 32mm f/1.8, costa 3000 de lei, iar tu le vei putea cumpara din Romania incepand cu 1 iulie, doar din magazinul F64 sau de la magazinele partenere.

#lansare obiective mirorrless Carl Zeiss, #Carl Zeiss mirorless autofocus, #obiective foto calitate , #Stiri Gadget