Sa fie "selfie" de calitate: Noul PEN E-PL7

Sambata, 30 August 2014, ora 00:00
1982 citiri
Sa fie "selfie" de calitate: Noul PEN E-PL7

O poza "selfie" la calitate DSLR este uneori binevenita, mai ales cand imaginea conteaza pentru tine sau, pur si simplu, pentru calatoriile in care nu exista a treia persoana mereu gata sa va surprinza intr-o poza inspirata.

Si pentru ca fotografia selfie este laitmotivul producatorilor de camere foto anul acesta, propunerea noastra pentru tine in acest weekend este noul PEN E-PL7 de la Olympus, un aparat care vine cu multe argumente tehnice dar si cu argumente estetice in fata oricarui cumparator.

PEN-E-PL7 a fost creat in mod deosebit pentru doamnele si domnisoarele pasionate de moda si de a surprinde imagini din viata lor la calitate de aparat DSLR, cu dimensiuni de poseta si aspect rafinat.

Aparatul dispune de un display rabatabil tactil ce se roteste la 180 de grade si iti permite sa realizezi serii intregi de cadre statice secventiale si chiar video-uri tip "selfie" fara sa prinzi si o parte din mana-suport in cadru.

Odata inclinat ecranul, aparatul intra in modul "selfie". Obiectivul EZ creeaza un unghi larg si ecranul LCD devine o oglinda de 3 inci, cu butoane pentru selectarea unei secvente self-timer, e-Portrait doar prin simpla atingere a ecranului.

Si pentru ca s-au gandit si la confortul tau in timpul unei astfel de fotografi, producatorii au apelat la tehnologia de stabilizare pe trei axe. Astfel, chiar daca nu poti tine mana-suport nemiscata pentru aceste poze, tehnologia "contracareaza miscarile de rotatie ale mainii mult mai eficient decat sistemele obisnuite existente pe camere comparabile".

Desigur, ai si optiunea dea nu folosi mana-suport, ci telefonul inteligent pentru acest selfie.

"Un aparat de fotografiat cu obiective interschimbabile, care permite declansarea de la distanta de pe un smartphone, nu este o noutate. Gradul de noutate apare la pasii premergatori. PEN E-PL7 permite utilizatorilor sa fie cu adevarat creativi inainte de a realiza pozele.

Imaginile pot fi marite sau micsorate fara a atinge camera sau pot fi reglate in timp real setari cheie, cum ar fi diafragma si viteza obturatorului si efectele pot fi previzualizate direct pe ecranul unui smartphone.

Folosind de pe telefon un mod de control simplu, se poate selecta un interval in care camera sa realizeze fotografii cu o succesiune rapida pentru o serie cuprinzatoare, pe model jurnalistic.

Sau se poate trece pe prim-plan, ajusta intervalul si surprinde diferite ipostaze, la fel ca intr-un stand de fotografie", se arata in comunicatul producatorului.

Revenind la imaginea acestui gadget, PEN E-PL7 va fi disponibil in varianta alb, argintiu si negru si vine cu un kit consistent: ai un obiectiv cu zoom de tip pancake si aplicatia OI.Share ca sa poti impartasi rapid cadrele pe retelele sociale.

In cazul in care ti-am starnit curiozitate, afla ca aparatul va fi disponibil si in Romania de la sfarsitul lunii septembrie 2014, la pretul recomandat de 2.899 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aparat foto selfie, #Olympus selfie, #Plympus PEN E PL7 , #Stiri Gadget