Proiectorul de buzunar: Trebuie sa-l ai!

Sambata, 18 Octombrie 2014, ora 00:00
3828 citiri
Proiectorul de buzunar: Trebuie sa-l ai!

Mini-proiectorul care transforma orice iPhone, telefon cu Android sau iPad in propria ta platforma de prezentare nu trebuie sa-ti lipseasca din buzunar!

Business24 iti recomanda un astfel de proiector, care-ti permite sa faci prezentari ad-hoc in sedinte sau in intalniri importante, dar si sa proiectezi imagini din vacanta in fata prietenilor, cand ajungi acasa.

Tot ce trebuie sa faci este sa conectezi dispozitivul mobil la proiector cu ajutorul adaptorului potrivit si sa indrepti lentilele proiectorului catre o suprafata plata.

Avand 55 de lumeni si rezolutie de 720p, motorul optic din interior poate genera o prezentare luminoasa si clara a imaginilor, direct de pe telefon.

Proiectorul are si un speaker integrat, pentru situatiile in care vrei sa proiectezi o inregistrare video.

Acest proiector este extrem de versatil si iti permite sa te conectezi si la PC prin cablu VGA sau prin portul mini HDMI. In plus, poti sa transpui imagini direct de pe un USB sau un card micro SD, datorita media-player-ului incorporat.

Proiectorul include un adaptor MHL pentru a-l putea folosi si in cazul in care vrei sa-l conectezi la un Galaxy S3, S4 sau S5 dar si la un Note 2 sau 3.1.

Fiecare incarcare a bateriei sale litiu-ion permite o durata de functionare de 90 de minute.

Daca te-am convins ca ti-ar putea fi util, afla ca poti comanda online acest mini-gadget, pentru 270 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#proiector iphone, #proiector buzunar, #mini proiector telefon , #Stiri Gadget