Previziuni uluitoare despre viitor: Lumea si tehnologiile dupa anul 2030

Joi, 11 Iulie 2013, ora 12:30
2716 citiri
Previziuni uluitoare despre viitor: Lumea si tehnologiile dupa anul 2030

Datorita schimbarilor accelerate din societate vom asista la aparitia unor inovatii tehnologice destul de impresionante in urmatorii ani, care vor schimba lumea, ele fiind proiectate sa apara dupa anul 2030.

Sansa de realizare a tehnologiilor de mai jos este de 50-50. Printre cele mai previzibile se numara crearea inteligentei artificiale, prelungirea duratei de viata si calculatoarele cuantice, potrivit io9.

Asistentii personali artificiali

Microsoft a realizat conceptul Clippy, un asistent de birou. Mai recent, Apple a dezvoltat Siri pentru iPhone, un asistent vocal inteligent care poate raspunde la intrebari specifice.

Dar aceste lucruri sunt nimicuri pe langa ce va fi peste douazeci de ani. Ne putem astepta la niste asistenti personali care vor raspunde intr-un limbaj natural, 24 de ore din 24.

Vom avea posibilitatea efectuarii unor conversatii cu acestia. Ei vor sti totul despre noi, tendintele noastre, preferintele noastre si modul in care raspundem in anumite situatii. In consecinta, ei vor fi clonele noastre virtuale.

Citeste mai multe despre Previziuni uluitoare despre viitor: Lumea si tehnologiile dupa anul 2030 pe Ziare.com

#roboti viitor, #tehnologii viitor, #descoperiri tehnologice , #Stiri Gadget