Prestigio lanseaza cea mai rapida tableta: MultiPad Visconte 2 Foto

Miercuri, 23 Iulie 2014, ora 11:27
1725 citiri
Prestigio lanseaza cea mai rapida tableta: MultiPad Visconte 2 Foto

Prestigio, producator international de dispozitive mobile, electronice si accesorii, prezent in peste 85 de tari prezinta noua tableta cu Windows - Prestigio MultiPad Visconte 2.

Succesorul primului model Prestigio MultiPad Visconte, Visconte 2 are un procesor mult mai puternic, o camera situata pe partea din spate a dispozitivului si o baterie cu autonomie mare, caracteristici ce-l recomanda drept o tableta PC de cea mai buna calitate la un super pret.

"Anul trecut am lansat impreuna cu Microsoft si Intel laptopul PC in forma de tableta Prestigio MultiPad Visconte destinata afacerilor mici si mijlocii, studentilor, dar si celor care-si doresc o tableta cu Windows. Am inteles ca exista o multime de utilizatori care-si doresc dispozitive puternice si mobile cu Windows, fiind deja obisnuiti cu aceste sisteme de operare si cu aplicatiile de afaceri si educationale pe care le ofera acest sistem de operare. Datorita rezultatelor foarte bune obtinute cu primul model, am decis sa lansam o versiune noua, imbunatatita- Visconte 2, cea mai rapida tableta PC Prestigio" a declarat Yuri Antoshkin, General Manager, Prestigio EMEA.

Noul MultiPad Visconte 2 este dotat cu cel mai nou procesor Intel® Celeron® Dual-Core 64-bit de pana la 2.0 GHz pentru performante grafice si mai multa putere. Multitasking-ul si rularea diferitelor aplicatii si programe se poate face foarte usor datorita chipsetului puternic cu care vine echipat Visconte 2.

Productivitatea maxima este sustinuta de o baterie puternica de 6400 mAh care permite rularea de video timp de 5 ore si folosirea tabletei o singura zi fara a fi nevoie de reincarcare. Prestigio Visconte 2 devine astfel un tovaras de incredere pentru activitatile de zi cu zi.

Tableta PC este dotata cu 2 camere de 1.0 MP, respectiv 5.0 MP, pentru a nu pierde nici un moment important si redarea de flux video live. Ca si modelul predecesor, MultiPad Visconte 2 se remarca prin ecran IPS de 10'' cu rezolutie de 1280x800 pentru a reda imagini clare si luminoase. Noua tableta dispune de Wi-Fi, 3G, Bluetooth 4.0 Smart si Windows 8.1 pentru a putea conecta o gama larga de dispozitive cum ar fi imprimanta, scanner, camera, etc.

MS Office Home and Student 2013 este deja preinstalat pentru a avea acces la o multime de aplicatii disponibile in Windows Store. De asemenea, puteti salva documente, fotografii sau alte fisiere, automat in SkyDrive. Memoria interna de 32/64 GB poate fi extinsa cu ajutorul unui card de memorie Micro SD cu pana la 64GB. In plus, consumatorul beneficiaza de 200 GB de memorie cloud gratuita cu Prestigio MultiCloud.

Prestigio MultiPad Visconte 2 este disponibila in magazinele de specialitate la pretul de 1649 lei.

#tableta MultiPad Visconte 2, #tableta Prestigio, #producator dispozitive mobile , #Stiri Gadget