Podtime, patul de vis al calatorului. N-ar fi bun unul si la birou?

Sambata, 08 Octombrie 2016, ora 00:00
5173 citiri
Podtime, patul de vis al calatorului. N-ar fi bun unul si la birou?
Foto: Podtime

Calatoriile lasa in urma amintiri si experiente noi traite pe drum, dar nimic nu poate inlocui confortul si siguranta data de patul de acasa. Sau aproape nimic, din moment ce patul portabil Podtime este deja prezent pe piata.

Cui i s-ar potrivi un pat portabil de o persoana, care asigura intimidate si confort? In primul rand, excursionistilor care doresc sa se simta in orice loc ca in dormitorul de acasa, dar si operatorilor din transporturi care ar putea inchiria aceste dispozitive calatorilor prinsi intre doua curse, dupa cum remarca Luxatic.

Podtime poate face orice calatorie mai relaxanta, mini-dormitorul construit dintr-un tub de policarbonat oferind destule avantaje pentru a te face sa te simti ca in patul de acasa.

In interior vei gasi o saltea confortabila, un sistem performant de ventilatie, un televizor si un radio digital, iar usile opace iti vor asigura linistea si intimitatea dupa care tanjesti atunci cand te afli pe drum.

Sigur, dipozitivul nu este recomandat persoanelor care sufera de claustrofobie, dar in rest pare un loc care te imbie sa poposesti pentru un pui de somn intre doua calatorii cu avionul sau cu trenul.

Podtime are un pret cu prins intre 2.100 si 3.000 dolari, iar mini-dormitorul ambulant poate fi livrat in mai multe culori.

Sistemul culisant al dispozitivului permite asamblarea si mutarea sau transportul lui rapid, putand fi atat un accesoriu numai bun pentru a te insoti intr-o calatorie in care nu esti multumit de spatiile de cazare care le intalnesti pe drum, dar si o solutie pentru salile de asteptare din autogari si aerogari.

#Podtime, #gadget vacanta, #pat portabil , #Stiri Gadget