O noua aplicatie pentru SmartWatch, cu functie de agenda

Miercuri, 18 Iunie 2014, ora 08:17
1328 citiri
O noua aplicatie pentru SmartWatch, cu functie de agenda

CAS CRM pune la dispozitia utilizatorilor sai aplicatia CASmartwatch RemindMe pentru SmartWatch, un 'reminder' ce notifica utilizatorul asupra intalnirilor pe care urmeaza sa le aiba.

Conform unui comunicat, aplicatia CAS RemindMe a fost dezvoltata initial pentru Sony SmartWatch 2, putand fi integrata in prezent si la alte tipuri si modele de smartwatch.

Cu ajutorul smartwatch-ului, utilizatorii de CAS CRM pot trimite email-uri sau adauga intalniri, vor avea in permanenta agenda 'la zi' si vor putea vizualiza intalnirile programate foarte rapid, aruncand o simpla privire asupra ceasului.

De asemenea, utilizatorii pot vizualiza detalii legate de locatia intalnirii, ora, participantii sau notite aferente acesteia, pot anunta participantii la intalnire in cazul in care intarzie, printr-o procedura foarte simpla, care presupune doar 3 click-uri si acestia vor fi alertati printr-un email.

In cazul in care utilizatorul se hotaraste sa nu mai participe la o intalnire, poate face modificari in calendar, direct din Smartwatch. De asemenea, pot modifica si lista de participanti la intalnire.

Aplicatia afiseaza intalnirile din urmatoarele 24 de ore

Aplicatia se sincronizeaza periodic cu serverul CAS genesis World si afiseaza toate intalnirile din urmatoarele 24 de ore. Pentru ca aplicatia sa functioneze la nivel optim, este necesar doar sa fie conectat telefonul la Smartwatch prin Bluetooth.

"Studiile ne arata ca in cativa ani vom incepe cu totii sa folosim cu mare entuziasm smartwatch-uri. Desi, in prezent, nivelul de utilizare a acestei clase de dispozitive nu este unul ridicat si exista in continuare o reticenta pentru astfel de aparate, se observa o crestere semnificativa a numarului de utilizatori in zona de business. Smartwatch-ul este folosit cu precadere de cei care ocupa pozitii de management sau activeaza in vanzari si sunt tot timpul 'in miscare'. Integrarea solutiei CAS CRM la Smartwatch s-a realizat pentru a acoperi nevoile utilizatorilor de CAS CRM, care, pe langa alte platforme mobile - smartphone-uri, tablete - foloseau si acest dispozitiv revolutionar. Posibilitatea utilizarii unei solutii CRM pe acest tip de platforma vine ca o completare la facilitatile pe care le ofera CAS CRM utilizatorilor sai si face parte din strategia de dezvoltare a companiei germane CAS Software AG, ce investeste permanent in inovatie", a declarat Ana-Maria Assfoura, Marketing&PR manager Synergizer Business Solutions.

Synergizer Business Solutions, partener certificat CAS Software AG si Microsoft Dynamics, este o companie specializata in implementarea de solutii de business pentru companii din diverse industrii. Compania implementeaza solutii de top ale unor companii lider in industria IT in domenii precum: CRM, ERP, Salarizare si Resurse Umane.

Experienta Synergizer in proiecte de implementare de solutii de business acopera o larga diversitate de companii, cu un numar de angajati cuprins intre 20 si 5.000, din industrii precum: servicii, distributie, constructii, etc. Printre clientii Synergizer se numara: Adecco, Titanmar, RINF, Onduline, GfK, Rosegur, Karelia, Alewijnse, Burda etc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aplicatia CASmartwatch RemindMe, #aplicatii CAS CRM , #Stiri Gadget