Nu poti sa-i convingi sa stea locului? Alege camera foto care-i surprinde bine oricum

Sambata, 02 August 2014, ora 00:00
1430 citiri
Nu poti sa-i convingi sa stea locului? Alege camera foto care-i surprinde bine oricum

Canon a lansat doua camere foto numai bune pentru familia ta si pentru vacantele in care cei mici zburda fericiti si nu reusesti sa-i convingi sa stea locului pentru o poza!

PowerShot SX520 HS si PowerShot SX400 IS au fost lansate zilele trecute in Romania si vin cu algoritmi imbunatatiti, declansare si focalizare automata foarte rapida, ambele avand stabilizator optic de imagine.

Adaptandu-se la opt scene diferite, stabilizatorul inteligent de imagine analizeaza scena, ajusteaza modul de stabilizare si se asigura ca obtii fotografi clare si filme stabile, la calitatea pe care ti-o doreai de atata timp.

In plus, noile aparate au un nou tip de curea de prindere, in stilul DSLR, create in urma unor cercetari amanuntite in cautarea confortului maxim pentru purtator.

Iata cateva caracteristici pentur fiecare din aceste camere foto:

PowerShot SX520 HS

PowerShot SX520 HS are un zoom optic 42x, unghi de vizualizare de 24 mm si distanta focala de maxim 1008 mm ce iti permite sa focalizezi detaliile aflate la distanta.

"Functia imbunatatita Zoom Framing Assist Auto regleaza in mod automat zoom-ul pentru a mentine subiectii la o dimensiune prestabilita in cadru. Camera detecteaza daca un subiect este pe punctul de a iesi din cadru si micsoreaza in mod automat imaginea, pastrand subiectul in cadru. De asemenea, se retrage lent, in cazul in care un subiect se apropie de camera, pentru a-i mentine fata la aceeasi dimensiune", se arata in comunicatul producatorului.

Camera PowerShot SX520 HS dispune de sistemul HS de la Canon, care combina procesorul DIGIC 4+ cu senzorul CMOS cu iluminare din spate de 16 MP cu sensibilitate ridicata, asigurand rezultate clare si detaliate, in culori realiste, chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

De asemenea, aceasta camera, vine si cu o functie menita sa faca din experienta fotografiei o distractie in sine.

"PowerShot SX520 HS va permite sa va descoperiti cu usurinta spiritul creativ, cu functia Creative Shot. Daca selectati aceasta functie, de fiecare data cand apasati butonul declansator, camera poate aplica in mod automat oricare din cele 46 de efecte speciale, aranjate in patru categorii. Functia Creative Shot ofera o noua perspectiva asupra imaginilor, prin simpla creare a cinci fisiere suplimentare in momentul cand capturati o imagine - fiecare cu un efect creativ diferit. PowerShot SX400 IS este echipata cu o serie de filtre creative, inclusiv Fisheye (Ochi de peste) si Monocrom, care pot fi adaugate ulterior, dupa capturarea imaginii, pentru a o imbunatatii", mai spun oficialii Canon.

PowerShot SX400 IS

PowerShot SX400 IS are un zoom optic puternic 30x, o gama larga de focalizare intre 24-720 mm si este perfecta pentru capturarea momentelor de la rasaritul pana la apusul soarelui, cu un senzor CCD de 16 MP si DIGIC 4+, oferind rezultate uimitoare de fiecare data.

Camerele foto sunt disponibile incepand cu sfarsitul lunii august, iar preturile

vor fi anuntate de catre partenerii Canon la sosirea produsele, au declarat oficialii Canon pentru Business24.

Familiei tale care i se potriveste?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#camera foto stabilizator, #PowerShot SX520 HS, #noile Canon , #Stiri Gadget