Nintendo va lansa Wii U in 2012

Vineri, 28 Octombrie 2011, ora 11:41
1479 citiri
Nintendo va lansa Wii U in 2012

Nintendo va lansa noua consola Wii U dupa luna martie 2012, urmand ca ea sa ajunga pe rafturi pana de sarbatorile de iarna. Nintendo va depune eforturi sustinute pentru a evita problemele pe care le-a avut cu ultimul dispozitiv lansat, sustin oficialii.

"Pe baza experientelor neplacute pe care le-am avut cu Nintendo 3DS, facem toate eforturile sa fim pregatiti, astfel incat Wii U sa nu ne faca probleme la lansare", a declarat presedintele Nintendo, Satoru Iwata, potrivit PC World.

Versiunea finala a consolei va fi prezentata la conferinta E3 care va avea loc in luna iunie, la Los Angeles, sustine Iwata.

Acest lucru ar putea insemna ca nu vom avea parte de Wii U vara viitoare, dar, judecand dupa traditia lansarilor Nintendo, ne vom bucura de ea pana cel tarziu in sezonul sarbatorilor de iarna din 2012.

Consola Wii U are un box de setari, similar cu cel al variantei care exista acum pe piata, dar va avea in plus o tableta wireless pentru jocuri si joystick-uri care pot fi controlate cu ambele degete.

Tableta poate fi folosita impreuna cu sistemul de baza pentru jocurile care apar pe televizor, sau independent, pe propriul ecran.

Ptrivit presedintelui Nintendo, compania si-a redus estimarile pentru anul fiscal urmator, asteptand o pierdere de 20 de miliarde de yuani, dupa ce, in urma cu doar trei luni, estima un profit anual de 20 de miliarde de dolari.

#Nintendo lanseaza Wii U, #Wii U Nintendo, #noua consola Nintendo , #Stiri Gadget