LG isi intareste pozitia pe piata terminalelor mobile cu doua noi gadgeturi. Foto

Miercuri, 04 Septembrie 2013, ora 13:30
2222 citiri
LG isi intareste pozitia pe piata terminalelor mobile cu doua noi gadgeturi. Foto
Tableta LG G Pad 8.3 are sistem de operare Android Jelly Bean 4.2.2

Noua tableta G Pad 8.3, cel mai nou dispozitiv din gama de dispositive mobile premium G Series, a fost prezentat de LG in cadrul targului IFA 2013, compania sud-coreeana urmand sa o lanseze pe piata mondiala saptamana viitoare.

"G Pad 8.3 vine in completarea gamei de smartphone-uri G Series si are rolul de a consolida gama LG premium compusa din cele mai avansate dispozitive", a declarat Dr. Jong-seok Park, presedinte si CEO al LG Electronics Mobile Communications Company.

Noua tableta LG are un display Full HD disponibil pentru o tableta 8 inci si o larga gama de posibilitati de conectare.

Dimensiuni portabile si o baterie puternica

Desi are un display mare, LG G Pad 8.3, dimensiunile terminalului permit utilizatorului sa tina tableta intr-o singura mana, dimensiuni rezultate in urma studiilor LG in randul consumatorilor. Tableta are o puternica baterie de 4600mAh care face posibila utilizarea pentru un timp indelungat, dar pastreaza greutatea la un nivel scazut, de doar 338g.

G Pad 8.3 are display 1920 x 1200 WUXGA

G Pad are un display 1920 x 1200 WUXGA (Widescreen Ultra Extended Graphics Array) capabil sa afiseze imagini de calitate superioara fata de un display standard Full HD, iar procesorul Qualcomm Snapdragon 600, cu CPU Quad-Core de 1,7 GHz aduce o putere de calcul mare.

Convergenta maxima prin intermediul Qpair

LG G Pad 8.3 are inclusa aplicatia QPair, iar fiecare apel sau mesaj primit pe smartphone va aparea si pe tableta, utilizatorii putand raspunde prin intermediul G Pad 8.3. QPair poate permite tabletei G Pad sa se conecteze chiar si la smartphone-urile sau tabletele altor producatori (OS Jelly Bean recomandat). Notitele create cu ajutorul QMemo pot fi salvate direct pe smartphone-ul ultilizatorului si pot fi partajate de pe aceste dispozitive.

Functiile LG G Pad 8.3

LG G Pad 8.3, cu sistem de operare Android Jelly Bean 4.2.2, are functii practice, precum multitasking avansat, cum ar fi Slide Aside, Qslide si KnockON.

Astfel, Slide Aside permite accesarea functiilor de multitasking prin simpla glisare cu 3 degete a aplicatiei deschise catre latur, QSlide asigura controlul a pana la trei aplicatii intr-o singura fereastra, iar KnockON permite pornirea dispozitivului prin atingerea dubla a ecranului.

LG G Pad 8.3 va fi disponibila global in toate pietele cheie, precum America de Nord, Europa si Asia, precum si in alte regiuni incepand cu al patrulea trimestru al 2013. Pretul va fi anuntat la momentul lansarii.

LG va lansa si un smartphone, in septembrie

De asemenea, LG Electronics va lansa, incepand din septembrie, smartphone-ul G2 pe doua piete-cheie, Statele Unite si Germania.

LG G2 are inclusa functia Rear Kez

G2 are inclusa functia Rear Kez intuitiv, un display edge-to-edge de 5,2 inci Full HD IPS si o baterie de 3.000 mAh de lunga durata. De asemenea, va fi primul smartphone cu procesor Qualcomm Snapdragon 800.

Noul smartphone LG este dotat cu Optical Image Stabilizer (OIS) de 13 MP, are o capacitate de inregistrare video de 1080p, la 60 de fps-uri si ofera playback Hi-Fi de 24 biti/192kHz, care reproduce calitate de studio pentru sunet, superioara celei CD.

#tableta LG, #smartphone LG, #terminale LG, #LG Android , #Stiri Gadget