Koyos.ro are in oferta noul iPad

Miercuri, 21 Martie 2012, ora 17:55
1563 citiri
Koyos.ro are in oferta noul iPad

Cel mai nou model iPad, lansat recent de Apple, este disponibil in oferta magazinului Koyos.ro, care este unul dintre primii jucatori de pe piata locala care include in oferta acest gadget popular.

Magazinul online Koyos.ro a inceput primele livrari ale precomenzilor inregistrate. Utilizatorii isi pot rezerva un loc intre primii posesori ai noului iPad daca plaseaza o comanda pe site-ul magazinului.

Preturile noului iPad variaza intre 2.599 lei si 4.199 lei, in functie de configuratiile tabletei. Koyos.ro ofera noul iPad 16 GB WiFi la 2.599 lei, versiunea de 32 GB si WiFi pentru 3.099 lei, iar pretul tabletei de 64 GB si WiFi este 3.559 lei.

Noul iPad dispune de ecran cu tehnologie Retina Display cu o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli, o saturatie a culorilor cu 44% mai mare fata de modelul anterior si un numar de 3,1 milioane de pixeli, toate acestea pentru un ecran cu diagonala de 9,7 inci. Display-ul are o densitate a pixelilor de patru ori mai mare decat la iPad 2 si grafica quad-core datorata chipset-ului Apple A5X.

Puterea de procesare si grafica superioara vor permite utilizatorilor sa realizeze orice activitate pe super Kampionul iPad intr-un mod cat se poate de natural. Acestia se vor bucura de culori mai bogate si text de calitate superioara, iar durata de viata a bateriei ramane de pana la 10 ore de autonomie. Camera iSight de 5MP dispune de un senzor cu iluminare din spate, care surprinde imagini de o calitate deosebita, indiferent de sursa de lumina. In plus, tableta inregistreaza 1080p HD si promite filmari de exceptie datorita stabilizatorului de imagine.

#Koyos ro noul iPad, #oferta iPad Romania , #Stiri Gadget