Jumatate tableta, jumatate laptop: Ce a pregatit Sony pentru Windows 8

Duminica, 14 Octombrie 2012, ora 13:40
5311 citiri
Jumatate tableta, jumatate laptop: Ce a pregatit Sony pentru Windows 8

Sony a lansat Vaio Duo 11 un dispozitiv hibrid, care functioneaza cu Windows 8, care este atat laptop, cat si tableta.

Sony Vaio Duo 11 este unul dintre multele produse care va debuta in data de 26 octombrie, cand Microsoft va introduce ultimul sau sistem de operare, Windows 8, potrivit VentureBeat.

Dispozitivul va avea o "dubla personalitate", fiind in primul rand un ultrabook, cu tastatura completa. Acest ultrabook poate fi convertit intr-o tableta cu ecran de 11,6 inci.

Sony Vaio Duo 11 va fi disponibil intr-o singura varianta de culoare, neagra, si se va vinde la un pret recomandat de 1.099 de dolari.

Principiul care sta la baza acestui produs este ca utilizatorul sa se poata folosi, in orice timp, de oricare dintre dispozitive.

Sony Vaio Duo 11 poate recunoaste 10 atingeri simultane pe ecranul sau touchscreen si are aplicatii de desen sau programe Microsoft Office.

Utilizatorii pot modifica fotografiile si graficele cu aplicatia Sony Active Clips.

Printre alte aplicatii care functioneaza pe noul dispozitiv Sony, se numara si Note Anytime, o aplicatie pentru notilele de mana, realizate prin intermediul touchscreen-ului.

Sony Vaio Duo 11 cantareste 1,28 kg si vine dotat cu un senzor de presiune, care permite utilizatorului sa scrie pe ecran cu un stilou special (pen).

Ecranul are rezolutie high-definition si este de tip LCD. Procesorul este Intel Core i3 sau i7, in functie de configuratia aleasa.

Ultrabook-ul tableta poate fi conectat cu alte dispozitive prin intermediul tehnologiei wireless NFC.

Bateria are o durata de viata de cinci ore, care poate fi extinsa pana la 10 ore.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sony ultrabook Windows 8, #Sony laptop Windows 8, #Sony tableta ultrabook , #Stiri Gadget