Ia-ti cel mai mic aparat foto cu obiective interschimbabile

Sambata, 23 August 2014, ora 00:00
2390 citiri
Ia-ti cel mai mic aparat foto cu obiective interschimbabile

Cel mai mic aparat de fotografiat cu obiective interschimbabile a fost lansat pe piata romaneasca. Acesta include un Touch-screen LCD rabatabil la 180 de grade si poate filma in format full HD.

Camera poarta numele de α5100 si a fost lansata de Sony, ca o alternativa la pozele realizate cu smartphone-ul (avand WiFi si NFC incorporat), dar si la aparatul compact simplu.

Aparatul foto a fost creat special pentru moda "selfie", avand butoanele amplasate convenabil pentru o astfel de poza. In plus, poti inclina ecranul LCD pana la 180 de grade pentru a tine confortabil corpul aparatului cu bratul intins.

Business24 ti-l recomanda insa pentru ca dimensiunile il fac perfect chiar si pentru a fi utilizat de catre cei mici, in vacanta, rezultatul promis fiind unul de exceptie.

"Sistemele Touch Focus si Touch Shutter sunt de un real ajutor pentru a valorifica orice situatie fotografica, indiferent cat de rapida. Este necesara o simpla atingere a subiectului pe ecranul LCD pentru a declansa obturatorul si pentru a obtine imagini cu claritate de cristal, fara niciun efort", mai promit oficialii Sony, intr-un comunicat de presa.

"Senzorul APS-C similar cu cel inclus in aparatele DSLR mai mari este acompaniat de acelasi procesor de imagine BIONZ X prezent in celebrele aparate din seria α7", mai spun acestia.

La capitolul video, aparatul este dotat cu formatul profesional XAVC, avand o rata de transfer de 50 Mbps, asigurand "inregistrari Full HD spectaculoase si un sunet pe masura".

Ca si fotografierea, filmarea beneficiaza de sistemul Fast Hybrid AF care asigura mentinerea in campul de claritate a subiectelor, precum si de sistemul Touch Focus.

Daca te-am facut curios, terbuie sa stii ca aparatul foto este deja disponibil online pentru precomenzi, insa in intreaga Europa va fi pus in vanzare la mijlocul lunii septembrie 2014.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sony a5100, #cel mai mic aparat foto, #aparat foto mic obiective interschimbabile , #Stiri Gadget