Huawei Ascend P6, cel mai subtire smartphone, disponibil la Cosmote si Germanos

Luni, 26 August 2013, ora 17:14
4136 citiri
Huawei Ascend P6, cel mai subtire smartphone, disponibil la Cosmote si Germanos
Huawei Ascend P6, disponibil la Cosmote si Germanos / Sursa foto: Germanos

Terminalul Huawei Ascend P6, cel mai subtire smartphone din lume, cu o grosime de numai 6,18 milimetri, este disponibil in Romania in magazinele Cosmote si Germanos.

Ascend P6 are un ecran de 4,7 inchi, fiind totodata puternic, cu un procesor quad-core K3V2E de 1,5 Ghz. Noul model Huawei are o camera foto de 8 MP, dotata cu tehnologia IMAGESmart Auto Scene Recognition.

Terminalul ajusteaza automat contrastul, culoarea si lumina pentru o varietate de situatii - innorat, lumina de fundal, soare sau interior. In plus, camera frontala de 5 MP captureaza portrete fara efort si fara defecte, gratie functiei 10-Level Facial Enhancement incorporate.

Ascend P6 are incluse mai multe functii

Sursa foto: Germanos

Ascend P6 are incluse functii precum Me Widget, pentru acces facil la toate aplicatiile preferate, Magic Touch, care permite folosirea telefonului in timp ce utilizatorul poarta manusi sau Smart Reading, pentru traducere rapida sau verificarea cuvintelor prin simpla selectare a acestora.

Sursa foto: Germanos

Huawei Ascend P6 are o memorie interna de 8 GB, din care 4,7 GB sunt valabili pentru utilizator si 2 GB RAM, iar memoria poate fi extinsa pana la 32 GB prin intermediul unui microSD. Bateria Li-Po de 2000 mAh ofera un timp de functionare in stand-by de pana la 416 ore (in 2G) si 315 ore (in 3G), si un timp de convorbire de pana la 32 ore (in 2G) si 14 ore si jumatate (3G).

Huawei Ascend P6 costa 1.599 lei fara abonament

Terminalul este disponibil la preturi incepand cu 599 lei (TVA inclus) cu planul tarifar Cosmote Smart XL+ si la 1.599 lei (TVA inclus) pret la raft.

#Huawei Ascend P6, #smartphone Cosmote, #Ascend Germanos, #Huawei Cosmote , #Stiri Gadget