Gadgetul saptamanii: Un sistem audio care valoreaza cat o limuzina Rolls Royce

Sambata, 06 Februarie 2016, ora 00:00
4090 citiri
Gadgetul saptamanii: Un sistem audio care valoreaza cat o limuzina Rolls Royce
Foto: Facebook/Yar

Daca tot e sa cheltuiesti bani pentru un sistem audio dedicat locuintei tale, macar fa-o in stil mare. Yar Audio System este un super-gadget care iti poate scoate din buzunar nu mai putin de 272.000 de dolari.

Suma este apropiata de cea pe care ai plati-o pentru un Rolls Royce Ghost nepersonalizat, dar designerii sistemului audio promit ca Yar te poate purta intr-o fractiune de secunda pe carari nebanuite ale emotiei, arata revista Luxatic.

Sistemul audio Yar este mai mult emotie decat lux si extravaganta, dand fiori de placere chiar si solistilor de prima mana, asa cum este Sandro Laffranchini, obisnuiti sa concerteze la Scala din Milano.

Pentru a atinge performanta care permit sistemului sa redea cu o acuratete incredibila soaptele vantului, zgomotul nisipului scurgandu-se pe dune in desert si multe alte delicioase senzatii acustice, inginerii de la Yar Audio au muncit mai bine de 4 ani.

Rezultatul este unul de exceptie, pretul este si el la fel, dar senzatiile transmise de sunetul redat de acest sistem sunt de nepretuit.

Acum, in privinta pretului incredibil pus pe aceasta opera tehnica ar fi de mentionat si faptul ca producatorii sai au de gand sa realizeze doar 100 de astfel de sisteme audio, existand chiar si un tabel pentru rezervari.

In plus, intregul dispozitiv este construit si asamblat manual, finetea materialelor folosite fiind exceptionala. Inclusiv atentia la detalii este uluitoare, logoul afisat de Yar Audio System fiind el insusi o opera de arta.

Intreg sistemul audio are o infatisare usor futurista, proiectandu-te parca intr-o alta lume. Pana la a trai aceste senzatii insa, va trebui sa astepti intre 2-3 luni pentru ca sistemul tau sa fie asamblat de inginerii si designerii italieni.

#sistem audio Yar, #performante sistem audio, #gadget lux , #Stiri Gadget