FOTO Un nou concurent pe piata tabletelor romanesti: nJoy lanseaza Asura C700

Luni, 20 Ianuarie 2014, ora 14:10
2091 citiri
FOTO Un nou concurent pe piata tabletelor romanesti: nJoy lanseaza Asura C700

O noua tableta romaneasca, Asura C700, produsa de timisorenii de la nJoy, a fost lansata pe piata, compania largindu-si portofoliul de pe cel mai dinamic sector IT.

"2014 este anul in care ne concentram pe divizia de tablete: am lansat deja un model 3G ce este comercializat exclusiv in magazinele partenerului nostru pentru care a fost dezvoltata, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din tara. Ne dorim sa cucerim cat mai mult din piata si suntem convinsi de calitatea si valoarea produselor noastre. Raspunsul clientilor referitor la primele tablete Asura a fost foarte pozitiv si suntem siguri ca 2014 va fi un an de succes pentru noi", a spus Adorian Demeter, Manager General DAI-TECH, companie ce detine marca nJoy.

Modelul, care face parte din seria Asura, este cea de-a treia tableta dezvoltata de nJoy. C700 are ecran IPS de 7 inci cu o rezolutie de 1024x600 pixeli, care asigura reproducerea fidela a culorilor si unghiuri de vizibilitate largi, iar procesorul este dual-core.

Pe langa acestea, are 1 GB memorie DDR3, 8 GB memorie interna, procesorul grafic Mali 400 MP2, conectivitate WiFi, mufa mini HDMI, slotul de memorie microSD, sistem de operare Android 4.2 si doua camere foto care permit apeluri video, dar si capturarea facila de imagini in orice moment.

Ecranul este multi touch, grosimea este de 7,9 milimetri, iar greutatea de 300 de grame. Tableta este dimensionat pentru ca sa poata fi tinuta cu o singura mana.

Performantelor procesorului dual-core Cortex A7 integrate li se adauga cele ale celui grafic, Mali 400 MP2, care permite rularea fluida a jocurilor.

Aceasta configuratie dinamica face ca paginile web sa se incarce rapid si ca experienta din jocuri si aplicatii sa fie cursiva si fara intreruperi.

Tableta Asura C700 are un pret recomandat de producator de 369.90 lei.

nJoy este un brand romanesc detinut de catre Dai-Tech

nJoy este un brand romanesc detinut de catre Dai-Tech, companie care activeaza pe pietele din Romania, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Macedonia.

In acelasi timp, timisoreni sunt in plin proces de extindere, pietele vizate fiind cele din Ucraina, Bosnia si Hertegovina, Muntenegru, Slovenia, Croatia, tintind totodata si o expansiune in America Latina pana la finalul acestui an. Compania a realizat peste 20 de categorii de produse, incepand de la periferice si pana la componente hardware, care insumeaza peste 100 de modele.

#tableta njoy, #asura c700, #pret tableta, #tableta romania , #Stiri Gadget