FOTO O noua tableta Allview cu conectivitate 3G: Viva D8. Vezi aici pretul

Joi, 30 Ianuarie 2014, ora 11:17
1842 citiri
FOTO O noua tableta Allview cu conectivitate 3G: Viva D8. Vezi aici pretul

Allview a adaugat in seria sa de tablete modelul Viva D8, care are display IPS de 7,9 inchi, procesor Dual Core de 1,3 GHz, doua camere foto si ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

"Noua tableta din gama Viva lansata astazi ofera performanta optima si portabilitate la un pret accesibil. Dotata cu un display de dimensiuni ideale si compatibila cu Smart2View, Viva D8 reprezinta o alegere inspirata", a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Displayul IPS de 7,9" cu o rezolutie de 1024x768 pixeli ofera solutia ideala pentru urmarirea filmelor HD preferate si vizualizarea imaginilor la o claritate deosebita.

Viva D8 este echipata cu un procesor Dual Core de 1.3 GHz, datorita caruia aplicatiile ruleaza fluent si rapid, iar procesorul grafic Mali 400 permite rularea de jocurile si aplicatiile. Bateria are o autonomie de pana la 5 ore in conditii de utilizare continua si pana la 16 zile in stand by.

Viva D8 are conectivitate 3G HSDPA+

Tableta este dotata cu o camera principala de 3MP care ofera functii ingenioase precum detectare zambet, capturare vocala, fotografiere HDR si foto panoramic. In partea frontala a tabletei se afla o a doua camera de 1MP care faciliteaza convorbirile video.

Viva D8 ofera conectivitate 3G HSDPA+, GPS, Bluetooth 4.0, wi-fi si port usb. Prin intermediul functiei de apelare, utilizatorii au posibilitatea de a efectua si a primi apeluri, mesaje text sau multimedia.

Tableta este compatibila cu tehnologia Miracast, care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.

Allview Viva D8 poate fi achizitionata la pretul de 649 lei. Tableta poate fi achizitionata si impreuna cu adaptorul wireless display Smart2View, la pretul de 749 lei.

#tablete Romania, #pret tableta, #tableta Allview , #Stiri Gadget