Cum transformi un iPad in home cinema?

Sambata, 24 Noiembrie 2012, ora 00:00
2361 citiri
Cum transformi un iPad in home cinema?

Asculta muzica preferata, direct de pe iPhone sau iPad, cu ajutorul unui dockstation inedit. El se roteste pana la 90 de grade si, pe langa impactul estetic, este si util: te poti uita linistit la filme pe gadgetul tau, intr-un suport cu sonorizare de inalta calitate.

Un astfel de sistem de andocare a iPhone-ului sau iPad-ului tau iti va reda muzica echilibrata si armonicele bogate ale sunetelor. In plus, scapi de nenumaratele cabluri si boxe care iti ocupau mereu incaperea.

Business24 iti recomanda OnBeat Xtreme, un sistem ce iti reda muzica de calitate, care poate fi obtinuta direct de pe iPod, iPhone sau iPad, fara cablu, ci direct prin tehnologia Bluetooth.

Sistemul OnBeat Xtreme, care poarta semnatura cunoscutului producator JBL, are o forma unica si este construit special pentru dispozitivele tale mobile, care se vor transforma in cel mai bun DJ al tau.

Conectorul special pentru iPhone sau iPad poate fi rotit 90 de grade, pentru a tine dispozitivul in modul panoramic, extrem de util atunci cand te uiti la fime sau la videoclipuri.

Dispozitivul este dotat cu intrare USB pentru momentul in care doresti sa-ti sincronizezi iPod-ul sau iPhone-ul cu libraria iTunes.

Sistemul are telecomanda si cinci tipuri de setari pentru egalizarea sunetului.

Un alt avantaj este faptul ca OnBeat Xtreme consuma foarte putin, dar are o putere suficienta pentru a-l folosi chiar si la petrecerile pe care le organizezi chiar la tine acasa, 30 de wati x 4 difuzoare incorporate intr-un singur dispozitiv.

Pe Amazon costa 429 de dolari, dar poate fi gasit si pe eBay, la 320 de dolari.

#sistem audio JBL, #sistem audio andocare iPhone, #boxe JBL, #sistem audio JBL conectare Apple , #Stiri Gadget