CES 2012: Doi oficiali romani au fost invitati de Ambasada SUA la Las Vegas

Marti, 10 Ianuarie 2012, ora 15:38
1600 citiri
CES 2012: Doi oficiali romani au fost invitati de Ambasada SUA la Las Vegas

Ambasada SUA din Romania a invitat doi oficiali romani ai ministerului comunicatiilor la CES 2012, cel mai mare targ de tehnologie din lume.

Cei doi oficiali sunt Marius Constantin Fecioru, Secretar de stat in MCSI, si Bogdan Savonea, secretar general adjunct.

Participarea delegatiei romane este o oportunitate pentru promovarea tarii noastre ca piata de investitii pentru mari companii din domemniu, spun reprezentantii institutiei.

CES (Consumer Electronics Show) este cea mai mare expozitie mondiala in domeniul tehnologiilor electronice pentru piata de consum, fiind prezentate ultimele noutati in domeniul dispozitivelor electronice mobile, audio si video, tehnologiilor de retele si wireless, precum si sistemelor prin satelit.

Evenimentul reuneste producatori mondiali de produse electronice, distribuitori, cercetatori, dezvoltatori de continut, analisti financiari, cat si reprezentanti ai asociatiilor consumatorilor.

CES nu este deschis publicului larg, ci doar unui numar selectat de invitati, reprezentand expozitia cu cel mai mare impact asupra noilor tehnologii din industria electronica.

Editia anterioara a expozitiei a avut peste 140.000 de invitati, incluzand 30.000 de invitati si expozanti internationali.

Prima editie a CES a avut loc in 1967 la New York, iar de-a lungul anilor evenimentul a constituit prilejul lansarii pentru produse si tehnologii precum Video Recorder-ul in 1970, Compact Disc-ul in 1981, DVD-ul in 1996, HDTV in 1998 sau discul Blu-ray in 2004.

#targ CES, #romani targ CES, #expozitie mondiala CES romani , #Stiri Gadget