Cel mai bun Home Cinema: BeoVision Avant 85 se uita dupa tine!

Sambata, 29 Noiembrie 2014, ora 00:00
3428 citiri
Cel mai bun Home Cinema: BeoVision Avant 85 se uita dupa tine!
Foto: Luxury Insider

Vizioneaza filme la calitate de cinema chiar din canapeaua ta preferata, de acasa! Alege un televizor care pivoteaza, indreptandu-si "privirea" catre tine, indiferent de coltul canapelei in care alegi sa te asezi.

In acest weekend, Business24 iti propune cel mai nou televizor de la Bang & Olufsen BeoVision Avant 85, fratele mai mare al BeoVision Avant 55, lansat recent la Singapore.

In cadrul evenimentului, oficialii producatorului au demonstrat ca experienta 4K, impreuna cu sistemul surround digital 7.1, nu au cum sa nu impresioneze.

Oficialii Bang & Olufsen sustin ca acest set poate rivaliza cu usurinta orice cinema si este, intr-adevar, cea mai apropiata varianta de de "cinema pentru acasa" pe care au propus-o vreodata producatorii de televizoare pentru publicul larg.

Televizorul dispune de o tehnologie ce amplifica claritatea imaginii si poarta numele de VisionClear, dar si de iluminare 2D ce se adapteaza automat in functie de lumina ambientala.

Prin virtutea dimensiunilor sale, BeoVision Avant 85 va domina orice incapere ce-i va deveni casa, insa standul motorizat si bratul prin care este atarnat de perete il poate face sa "ia viata" chiar dinainte ca tu sa-l pornesti.

Standul de podea ii permite televizorului sa pivoteze pana la 90 de grade raportat la peretele din spatele sau, in timp ce bratul ii permite sa se miste doar 19 grade. In cea de-a doua situatie, vei stabili inca de la instalare daca vrei ca televizorul tau sa pivoteze spre stanga sau spre dreapta.

Desigur, televizorul este unul cat se poate de inteligent, fiind dotat cu o platforma ce permite accesarea Internetului. In plus, dispui si de un element-surpriza pentru invitati: un sistem audio mobil, care iese din "carcasa" ori de cate ori e nevoie de el.

#BeoVision Avant 85, #televizor Bang Olufsen, #home cinema , #Stiri Gadget