Ce smartphone-uri se vor vinde cel mai bine de Sarbatori

Joi, 08 Decembrie 2011, ora 18:29
1923 citiri
Ce smartphone-uri se vor vinde cel mai bine de Sarbatori
Cel mai cautat cadou

Ca in fiecare an, romanii vor lua cu asalt magazinele de telefoane mobile in perioada sarbatorilor de iarna. Iata care vor fi cele mai vandute modele.

Magazinele Vodafone, Orange si Cosmote sunt deja pline de clienti in cautare de cadouri. Odata cu sofisticarea tehnologiei, smartphone-urile au inceput sa fie inlocuite din ce in ce mai des si sa urce in topul alegerilor atunci cand vine vorba de cadoul de Craciun.

"In perioada sarbatorilor, vanzarile de smartphone-uri se dubleaza fata de o luna obisnuita", a declarat pentru Business 24 Andrei Oltei, manager al departamentului de Terminals Portofolio din cadrul Vodafone Romania.

"Sunt inregistrate cresteri ale vanzarilor in luna decembrie atat datorita promotiilor, cat si a faptului ca produsele telecom sunt in topul cadourilor oferite familiei sau celor apropiati", spune si Alexandu Munteanu, sales operations senior manager la Cosmote Romania.

"Astfel, pentru anul acesta ne asteptam la cresteri comparativ cu lunile anterioare, insa trebuie sa tinem seama de contextul economic general in care ne aflam", a adaugat acesta.

Iata care vor fi cel mai bine vandute modele de smartphone-uri, conform datelor transmise Business 24 de catre operatorii telecom.

iPhone 4S

iPhone 4S nu mai are nevoie de nicio prezentare, stiind cu totii ca acesta este ultimul model scos pe piata de Apple. Chip-ul A5 asigura performanta de 2 ori mai rapida si grafica de 7 ori mai rapida. Telefonul vine in patru variante: de 16, 32 si 64 GB.

Pretul terminalului incepe de la 149 de euro, telefonul putand fi gasit in oferta Orange, Vodafone si Cosmote Romania.

iPhone 4S va fi cu siguranta vedeta de Sarbatori.

Samsung Galaxy Gio

Samsung GALAXY Gio are capacitati sporite de social networking, fiind destinat in special celor care vor sa fie conectati in permanenta la Internet. Dispune de un display HVGA de 3.2 inci, procesor de 800MHz si camera de 3.0 MP AF.

Pretul telefonului porneste de la 19 dolari, cu abonament.

Samsung i9100 Galaxy S2

Samsung i9100 Galaxy S2 vine cu un procesor dual-core de 1,2 GHz, ruleaza Android 2.3 si are un ecran tactil Super AMOLED Plus de 4,3 inchi. Telefonul are o grosime de doar 8,49 milimetri si o camera de 8 megapixeli cu blit LED.

Pretul telefonului porneste de la 259 de euro.

Samsung Galaxy Y

Acest smartphone Android din seria Galaxy de la Samsung vine cu suita de aplicatii Google pre-instalate, un touchscreen capacitiv de 3 inchi si o camera foto de 2 Mp. Este ideal pentru cei ce cauta un smartphone accesibil.

Daca il gasiti la superoferta, puteti cumpara acest telefon si pentru 9 euro, cu abonament.

Samsung i9001 Galaxy S Plus

Acest telefon ruleaza Android 2.3 Gingerbread, are un ecran de 4 inchi si un processor Snapdragon 1.4 GHz. Dispayul generos il face ideal pentru vizionarea de filme.

Pretul telefonului porneste de la 69 de euro, cu abonament.

#top telefoane, #iphone 4s, #cadouri sarbatori, #telefon cadou , #Stiri Gadget