Capteaza imagini ca un profesionist, in vacanta urmatoare!

Sambata, 22 Septembrie 2012, ora 00:00
1798 citiri
Capteaza imagini ca un profesionist, in vacanta urmatoare!

Olympus a lansat Stylus XZ-2, potrivit atat pentru fotografii amatori, cat si pentu fotografii profesionisti. Impreuna cu blitul extern, cu vizorul electronic, husa speciala si carcasa subacvatica, acest aparat devine un companion incantator in orice expeditie te-ai avanta.

XZ-2 are un obiectiv zoom super-luminos cu 1.8 f-stop, la un unghi wide de 28 mm. Obiectivul retine o mare parte din luminozitate odata cu magnificarea, rezultatul fiind un fundal estompat expresiv si efecte sofisticate, plus flexibilitatea de a folosi timp scurt de expunere, fara neclaritate in conditii de iluminare redusa.

Cu Stylus XZ-2 poti captura imagini macro la doar 1 cm, dar si peisaje extinse, datorita combinatiei dintre obiectivul cu diafragma mare, senzorul retroiluminat, sensibilitatea ridicata CMOS 1/1.7" si procesorul TruePic VI. Noul aparat Olympus inregistreaza pana la ISO 12800.

Foarte util, aparatul are un ecran LCD hypercystal, de 3 inchi, cu o rezolutie foarte mare, care iti va permite sa vezi detaliile afisate chiar si pe un soare puternic. Ecranul este rabatabil, ceea ce iti va permite sa faci fotografii din aproape orice pozitie, de foarte jos sau de sus, de deasupra capului.

Daca esti un utilizator activ pe retelele sociale, Olympus XZ-2 te ajuta sa publici continut pe social media, iar inainte de a face asta, poti aplica filmelor Full HD si fotografiilor pana la 11 filtre.

In afara de social media, poti transfera fotografiile si filmele in regim wireless, cu ajutorul cardurilor FlashAi SD, folosindu-te de interfata smartphone-ului.

Poti cumpara aparatul impreuna cu un blit extern, vizor electronic, husa pentru corp camera si carcasa subacvatica. Exista, de asemenea, si un capac pentru obiectiv LC-63A, negru, care se deschide si se inchide automat la activarea camerei.

Olympus XZ-2 va fi in magazine la sfarsitul lunii octombrie 2012, la pretul estimat de 2.599 de lei.

#aparat foto compact Olympus, #Olympus Stylus XZ 2 , #Stiri Gadget