Black Friday ascunde si capcane

Vineri, 23 Noiembrie 2012, ora 12:26
1634 citiri
Black Friday ascunde si capcane

Retailerii prezinta campania Black Friday drept o ocazie de face cumparaturi la preturi imbatabile, valabile numai o zi din an, insa o analiza Wall Street Journal/Decide Inc. releva ca multe produse sunt mai ieftine in alte perioade ale anului.

"Consumatorii asociaza Black Friday cu preturi bune, fapt care elimina impulsul de a compara preturile", explica Rob Docters, consultant pe probleme de preturi la McKinsey & Co.

Astfel, retailerii se bazeaza pe prejudecatile consumatorilor legate de Black Friday, pariind ca clientul va presupune oricum ca preturile care ii sunt prezentate sunt cele mai avantajose din an.

"Cu ocazia fiecarei Black Friday, retailerii ii ademenesc pe consumatori sa astepte la cozi in orele reci ale diminetii, cu promisiunea unor oferte valabile o singura zi, care nu pot fi intrecute. In fiecare an, consumatorii se intreaba <>. Se pare ca raspunsul este de multe ori <>", noteaza Wall Street Journal in urma unei analize a celor mai mediatizate oferte, efectuata impreuna cu compania Decide Inc., specializata in agregarea datelor privind preturile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Black Friday 2012 eMAG, #Black Friday 2012, #Black Friday reduceri, #Black Friday 2012 reduceri online , #Stiri Gadget