Bixpy Jet, gadgetul de vacanta care te propulseaza pe culmile distractiei Comanda-l de pe acum!

Sambata, 24 Septembrie 2016, ora 00:00
4306 citiri
Bixpy Jet, gadgetul de vacanta care te propulseaza pe culmile distractiei Comanda-l de pe acum!
Foto: Kickstarter

Urmatoarele vacante petrecute pe tarmul marii sau pe marginea unui bazin de inot vor avea mai mult farmec cu ajutorul unui mic dispozitiv care te ajuta sa inaintezi prin apa la o viteza nebanuita.

Bixpy Jet este creatia unor entuziasti aflati in cautarea gadgetului electric capabil sa te propulseze prin apa indiferent daca alegi sa faci scufundari, sa dai o tura cu caiacul pe valuri sau sa exersezi mersul pe placa cu vasle, dupa cum arata prezentarea proiectului pe Kickstarter.

Dupa 18 luni de incercari, Bixpy Jet a prins forma finala care te ajuta sa inaintezi cu 11 km/h prin apa, in momentul in care atasezi dispozitul la placa sau caiacul tau.

Bixpy Jet este alimentat de baterii litiu-ion, nu cantareste mai mult de un kilogram in forma bruta si poate fi folosit si ca sistem de propulsie pentru scufundatori, in acest caz adaugandu-i-se si un proiector cu maner, care ii creste greutatea la 2,3 kg.

In varianta destinata scufundarilor, gadgetul isi schimba numele in Bixpy Swim Jet, iar sistemul de propulsie este conceput sa mearga cu doua viteze, proiectorul avand rolul de a-ti lumina calea de urmat in imparatia adancurilor.

Versatilitatea gadgetului de vacanta il recomanda pentru mai toate tipurile de aventuri acvatice pe care le-ai planificat in viitor.

In plus, creatorii Bixby Jet au conceput o serie de accesorii care te vor ajuta sa controlezi rezerva de energie a dispozitivului sau sonarul de pesti ce poate fi atasat acestuia direct prin intermediul smartphone-ului tau.

Precomenzile pot fi date inca de pe acum pe portalul Kickstarter, o contributie de 800 sau 1.400 dolari garantandu-ti receptia unui sistem Bixby pentru scufundari sau pentru caiacul tau inca din luna martie a anului viitor, mult inainte ca dispozitivul sa fie lansat pe piata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#gadget vacanta, #sistem propulsie Bixby Jet, #sistem propulsie scufundari, #precomenzi Bixby Jet , #Stiri Gadget