BeoLab 90, cel mai tare sistem audio creat de Bang & Olufsen. Costa cat o masina de lux!

Sambata, 09 Ianuarie 2016, ora 00:00
10184 citiri
BeoLab 90, cel mai tare sistem audio creat de Bang & Olufsen. Costa cat o masina de lux!
Foto: Bang Olufsen

Inginerii de la Bang & Olufsen au vrut sa aniverseze al 90-lea an de existenta a firmei cu un produs remarcabil, iar asteptarile publicului nu au fost inselate nici de aceasta data.

BeoLab 90 sunt cele mai performante boxe create pana acum de compania daneza, calitatile sistemului fiind subliniate si de pretul de 38.995 de dolari pentru o boxa. Iar cum lucrurile bune merg doar in pereche, pentru un sunet perfect va trebui sa scoti aproape 78.000 de dolari din buzunar, anunta Bloomberg.

Design de exceptie

Daca este sa o luam cu inceputul trebuie sa spunem ca inginerii companiei daneze au lucrat aproape trei ani la acest proiect, iar rezultatul este halucinant.

In primul rand, designul boxelor te va da pe spate cu formele neregulate care tintesc fiecare colt al incaperii.

Nu este doar o fantezie futurista ivita din mintea designerilor, ci o chestie extrem de bine calculata, fiecare boxa BeoLab 90 fiind compusa din 18 difuzoare separate, fiecare cu propriul sau amplificator.

Sa inceapa petrecerea!

Sunetul este raspandit la 360 de grade, gratie celor 18 difuzoare montate pe un schelet din aluminiu. In total, o boxa BeoLab 90 poate atinge o putere de 8.200 de watti.

Proiectul celor de la Bang & Olufsen a vizat nu doar crearea unui sistem audio care sa fie destinat unor incaperi cu caracteristici acustice medii, ci sa ofere publicului boxe care se potrivesc atat unui televizor instalat in living, cat si unei petrceri care sa scoata din minti tot cartierul.

BeoLab 90 este controlat prin intermediul unei aplicatii care iti permite sa reglezi fiecare canal de sunet in functie de preferintele tale.

Precomenzile au inceput sa fie luate inca din noiembrie 2015, dar primele sisteme vor fi livrate abia la sfarsitul lunii ianuarie.

M.J.

#pret BeoLab 90, #sistem audio BeoLab 90, #boxe Bang Olufsen , #Stiri Gadget