Am auzit bine? Casti Bose restilizate de Color Ware in editie placata cu aur!

Sambata, 21 Ianuarie 2017, ora 00:00
3967 citiri
Am auzit bine? Casti Bose restilizate de Color Ware in editie placata cu aur!
Foto: Luxatic

Pentru cei care stiu sa savureze muzica o pereche de casti Bose Quiet Comfort reprezinta o adevarata revelatie.

Insa pentru iubitorii de muzica buna cu gusturi extravagante cadoul perfect consta intr-o pereche de casti Bose Quiet Comfort 35 restilizate de designerii de la Color Ware, arata Luxatic.

Placate cu aur de 24 de karate, castile restilizate te fac sa iesi automat in evidenta, designul lor evitand stereotipia produselor de serie.

De altfel, Color Ware a realizat numai 50 de astfel de perechi de casti Quiet Comfort 35, caracterul limitat al editiei si metalul nobil adaugat gadgetului sporind valoarea castilor Bose.

Astfel, de la un pret de 350 de dolari, intalnit la produsul de serie, noua colectie Bose QC 35 atinge o valoare de 749 dolari.

Modelul se remarca prin aceleasi calitati ireprosabile: o calitate perfecta a sunetului, rezistenta materialelor si o baterie cu durata de viata lunga, dar acestora li se adauga si farmecul stralucirii aurului.

Castile extravagante sunt deja puse la vanzare pe site-ul companiei producatoare, insa trebuie sa te grabesti daca vrei sa mai prinzi o pereche din editia limitata Bose QC 35 Color Ware.

#casti Bose, #gadget audio, #casti aur, #casti Quiet Comfort 35 , #Stiri Gadget