Noutati si cele mai bune modele de drone Hubsan

Marti, 09 Mai 2017, ora 13:23
3464 citiri
Noutati si cele mai bune modele de drone Hubsan

Cu fiecare an care trece, un nou set de drone apar pe piata, echipate cu cele mai bune caracteristici si cu multe capacitati avansate de zbor. Producatorii de drone au realizat in fiecare an drone uimitoare cu noi caracteristici de top, astfel si pentru anul 2017, exista, noi drone aparute si multe altele ce urmeaza sa apara foarte curand.

Daca sunteti incepator sau aveti experienta cu dronele, si sunteti foarte pasionat de zborul cu acestea, atunci achizitionarea uneia este o idee buna pentru dvs.

Astfel, aruncand o privire la unele dintre cele mai bune drone ale unuia dintre cei mai cunoscuti producatori din domeniu, Hubsan, am facut o lista cu modele de top, precum si cu modele ce urmeaza sa apara in stocul magazinelor online.

Aceasta lista are rolul de a va ajuta, pentru ca atunci cand cautati drone de vanzare veti gasi foarte multe modele cu caracteristici diferite, unele folositoare, altele mai putin.

Drona HUBSAN x4 H107C+

Hubsan H107C a fost actualizata la modelul Hubsan X4 Camera Plus H107C+quadcopter, iar acest lucru a produs un moment neasteptat pe piata dronelor, upgrade-ul in acest caz fiind o reproiectare masiva, facand drona mai solida si mai robusta. Chiar daca aceasta cade de la inaltime, materialul foarte rezistent o ajuta sa reziste la impact si sa nu se deterioreze.

De asemenea, veti gasi 4 lumini cu LED incorporate pe corpul dronei, care ii ofera un aspect foarte placut insa o face si mai usor de utilizat pe timp de noapte sau in zonele intunecate. H107C+ este echipata cu un aparat 720P capabil sa inregistreze video si sa faca fotografii aeriene cu o rezolutie de pana la 1280 x 720.

Drona Hubsan H501S X4 FPV

Ceea ce face ca acest model de drone Hubsan sa fie si mai interesanta este modul Follow-me, si durata de zbor de aproximativ 20 de minute. Toate acestea impreuna cu un pret de aproximativ 1600 lei cu tot cu TVA fac din acesta drona o alegere foarte inspirata.

Filmare la o rezolutie de 1080P, FPV 5.8 GHz, modul Headless, o singura tasta automata de revenire, GPS-ul, mentinerea automata a altitudinii, modul Follow-me, durata de zbor de aproximativ 20 de minute sunt cateva dintre caracteristicile dronei Hubsan H501S X4 FPV. Astfel, din punctul nostru de vedere, aceasta drona lansata de Hubsan este un adevarat best-buy.

Drona Hubsan H507A - X4 Star Pro

Producatorul Hubsan tocmai a lansat modelul H507A pe piata, un model cu cateva caracteristici noi fata de predecesorii X4. Vorbim aici despre modulul GPS incorporat, conectivitatea WiFi, modul de orbitare si multe altele.

Hubsan H507A poate inregistra video la o rezolutie 1080p, Full HD si, de asemenea, poate transmite zborul prin FPV, la o rezolutie 720p, ceea ce nu este deloc rau pentru pretul acestei drone.

Noul sistem de pozitionare GPS ii permite dronei sa zboare intre anumite puncte pe care le-ati prestabilit, poate orbita in jurul unor obiecte, poate sa va urmeze, sa isi mentina pozitia sau sa se intoarca acasa in mod automat prin simpla apasare a unui buton sau atunci cand ajunge in afara razei de actiune.

Drona Hubsan H501A - Air Pro

Hubsan H501A Air Pro este o drona construita din materiale rezistente, de cea mai buna calitate, si este capabila de FPV in timp real.

De asemenea aceasta drona Hubsan are o functie foarte interesanta si utila, se intoarce singura din locul de unde a plecat.

Alte doua moduri cu care este dotata drona Hubsan H501A Air Pro este acela de "Follow me" si modul de orbitare. Odata activata functia "Follow me", drona va urma singura telecomanda cu ajutorului GPS-ului incorporat.

De asemenea, drona este dotata si cu o camera video foarte performanta ce poate capta filme la o rezolutie foarte inalta, de 1080P.

Drona Hubsan X4 H107P

X4 Plus H107P este o drona nou aparuta de la producatorul Hubsan si face parte din categoria mini-dronelor. La fel ca orice alta drona produsa de catre Hubsan, si in cazul de fata se vede calitatea premium peste tot.

Fata de modelul anterior, H107P are integrat un modul prin care drona isi poate mentine altitudinea singura, fara sa mai fie nevoie sa faceti dvs acest lucru in mod manual.

Acumulatorul de 520 mAh ii asigura un zbor de 10-11 minute si o incarcare rapida, in aproximativ 80 de minute.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#drona filmare, #drona Hubsan , #Spy gadget