Cousteau ar fi fost gelos. Ia-ti o drona pentru filmari subacvatice!

Sambata, 13 August 2016, ora 00:00
4487 citiri
Cousteau ar fi fost gelos. Ia-ti o drona pentru filmari subacvatice!
Foto: Technologywow

Despre apa se spune ca reprezinta un taram ascuns si dificil de explorat, indiferent cat de bun scufundator ai fi.

De acum insa, te poti bucura pe deplin de imaginile surprinse in aceasta lume misterioasa cu ajutorul unei drone subacvatice performante, arata Luxatic.

Dronele si-au facut loc aproape pe nesimtite in viata noastra, dar modelul ROV Underwater difera cu mult de gadgeturile pe care le intalnesti la mai tot pasul.

In primul rand, ROV nu evolueaza in aer, ci doar in medii acvatice unde se simte ca un peste in... apa.

Foto: hiconsumption

Trei motoare, doua plasate in spatele gadgetului si unul de reglaj, pozitionat in fata, permit dispozitivului sa inainteze cu lejeritate in medii lichide si sa schimbe directia de inaintare in functie de comenzile pe care i le transmiti.

Un cap mobil cu doua brate si un set de lentile Canon permit aparatului sa filmeze din unghiuri diferite imaginile surprinse in mediul acvatic, asigurand capturi video de o calitate remarcabila.

Dronele acvatice sunt inca o raritate pe piata, dar ROV Underwater demonstreaza ca tehnologia de acest tip este gata sa faca un pas inainte pentru a ne permite sa cunoastem mai bine secretele de sub valuri.

Cum inca mai sunt cateva saptamani de vara, o drona ROV Underwater ar putea fi si un excelent gadget de vacanta in cazul in care alegi sa iti petreci concediul pe tarmul unei ape.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#drone subacvatice, #drona ROV Underwater, #firmari sub apa, #gadget , #Spy gadget