Vrei un televizor inteligent? Panasonic a adus Smart Viera in Romania

Sambata, 16 Iunie 2012, ora 00:00
3143 citiri
Vrei un televizor inteligent? Panasonic a adus Smart Viera in Romania

Panasonic a lansat in Romania noua gama de televizoare Smart Viera, plasme cu diagonale intre 42 si 65 de inchi, cu o linie 3D extinsa si un design ce aplicat pe conceptul "Glass and Metal", elegant si luxos.

Noile televizoare sunt dotate cu browser web, permitandu-ti sa nevighezi pe internet direct de pe ecranul televizorului, iar daca vrei, poti solicita o camera Skype. Astfel, vei putea sta de vorba cu cei dragi, uitandu-te in acelasi timp la filmul preferat.

In noua gama este inclusa si aplicatia Viera Remote 2.0, care iti permite sa folosesti smartphone-ul sau tableta pe post de telecomanda. Tot aceasta aplicatie te conecteaza la internet, in timp ce telefonul sau tableta te vor ajuta sa scrii mult mai usor textul pe televizor.

Sunt televizoare cu plasma, dar si LED LCD, recunoscute pentru cel mai profund nivel de negru, Neo Plasma (VT/GT/ST), ce ofera Infinite Black Filter si cel mai bun balans intre alb si negru in momentul in care camera este foarte puternic luminata. Ele beneficiaza de control intuitiv si sunt recunoscute pentru usurinta cu care pot fi utilizate.

"Nu exista nici o indoiala ca imaginea de cea mai inalta calitate este oferita de televizorul cu plasma. In acest sens, pentru a se bucura de experiente vizuale unice, i-as recomanda televizorul cu plasma din seria VT. In mod particular, o diagonala generoasa si un sunet de calitate completeaza aceasta experienta.

Si astfel ajungem sa consideram televizorul NeoPlasma de 65 de inch, modelul TX-P65VT50 ca fiind cea mai potrivita alegere pentru a beneficia atat de calitatea ireprosabila imaginii Full HD pe ecranul certificat THX si capabil sa functioneze la 2500Hz, cat si de fidelitatea sunetului redat prin intermediul celor 8 difuzoare si a difuzorului special de bas integrat", a declarat Stefan Ichim, country manager Panasonic Romania.

Gama Panasonic Viera 2012 aduce in Romania o tehnologie de gradare a culorilor care era disponibila pana acum doar la modele profesionale, dar si cinci noi modele de Full HD 3D Plasma HDTV.

Durata de viata a noilor panouri Plasma Display este de 100.000 de ore, iar in componenta lor s-au folosit diferite combinatii de fosfor, evitandu-se utilizarea mercurului sau a plumbului, sustin reprezentantii Panasonic.

Noua oferta de televizoare incepe de la un pret recomandat de vanzare de aproximativ 1599 lei cu TVA pentru un televizor LCD de 32 de inci HD Ready sau de aproximativ 1899 lei pentru un televizor LED de 32 inci HD Ready, ambele echipate cu interfata USB pentru redarea de poze si filme, precum si interfete HDMI pentru vizualizarea imaginilor redate de un BluRay player la cea mai inalta calitate.

Noua gama de televizoare Panasonic, care cuprinde peste 40 de modele, acopera toate exigentele consumatorilor, pana la cele mai inalte cerinte.

"Aici ma refer la varful de lance din gama LED, seria WT, oferit pe piata din Romania inclusiv in configurarea de 55 inch la pretul recomandat de 14.999 lei. Posesorul unui astfel de televizor va avea posibilitatea de a viziona imagini 3D la rezolutie FullHD prin utilizarea tehnologiei cu ochelari activi, va putea naviga pe internet sau comunica cu apropiatii prin intermediul aplicatiilor de socializare, toate acestea datorita procesorului Dual-Core integrat si a pachetului soft de ultima generatie", a adaugat Stefan Ichim.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Panasonic Viera lansare, #Panasonic smart TV, #televizor inteligent , #Gadgeturi IT