Top: Cele mai bine vandute console de joc

Duminica, 22 Ianuarie 2012, ora 10:15
3287 citiri
Top: Cele mai bine vandute console de joc

Segmentul de jocuri si console din domeniul IT s-au dezvoltat foarte mult in ultima vreme, iar gamerii romani tin pasul cu tendintele, pentru ca ai neoie de console performanta pentru a putea juca cele mai noi jocuri.

Consolele de la Sony sunt printre cele mai vandute in Romania, cele de la compania japoneza Nintendo, situandu-se abia pe locul cinci in topul celor mai bine vandute console portabile de joc.

Cea mai vanduta consola de pe piata din Romania este consola portabila Serioux SRX-PGC100-OR, cu procesor Sunplus, si display LCD-TFT, potrivit emag.ro.

Consolele portabile Serioux SRX-PGC100 sunt prezente intr-o gama variata de sase culori si orice cumparator beneficiaza de cele 100 de jocuri incorporate in consola.

In plus, pretul acesteia este de doar 199 de ron, mult mai ieftina decat cea de-a doua cea mai vanduta consola de pe piata locala, consola Sony PlayStation, care costa 999 de lei.

Consola Sony PlayStation 3 Slim functioneaza cu un procesor Cell BroadBand Engine, beneficiaza de conectivitate Bluetooth si are o memorie de 160 de GB.

Marele avantaj atunci cand iti cumperi o astfel de consola este reprezentat de faptul ca lista jocurilor pentru sistemul PlayStation3 creste zilnic, iar sistemul consolei permite rularea jocurilor create de cele mai mari companii din industrie, precum SOCOM sau God of War III.

De asemenea, orice joc poate fi jucat in 3D, iar procesorul Cell face ca PlayStation sa poata lucra la viteza mare si sa redea detaliile grafice complexe ale jocurilor.

Pe locul trei in topul vanzarilor se afla tot o consola de la Sony, consola PSP Sony 1004, care costa 449 de lei, foloseste un procesor PSP, beneficiaza de un ecran LCD-TFT si are o memorie interna de 64 MB.

Consola portabila de la Sony este unul din cele mai populare modele datorita portabilitatii si performantelor sale.

Procesorul de 333 MHrtz si ecranul de 4,3 inci cu rezolutie de 480x272 si suport pentru 16 milioane de culori fac ca jocurile sa fie redate foarte realist cu multe detalii si culori.

#console joc, #console portabile, #consola Sony, #consola Serioux, #sony playstation , #Gadgeturi IT