Top 7: Aplicatii "must-have" pentru noul iPad

Duminica, 18 Martie 2012, ora 14:12
3322 citiri
Top 7: Aplicatii "must-have" pentru noul iPad

Fara aplicatii, noul iPad nu mai este atat de atractiv. Revista Time a selectat pentru tine 7 aplicatii care iti vor imbunatati noul gadget.

Unele dintre acestea au aparut deja in AppStore, insa ecranul Retina Display al noului iPad face diferenta.

Din 23 martie, noul iPad va fi prezent si pe piata romaneasca.

Bing pentru iPad

Cu toate ca multi asocieaza aceasta aplicatie cu motorul de cautare Bing de la Microsoft, AppStore iti demonstreaza ca nu are nimic de-a face cu Microsoft. Bing este o aplicatie de informare a utilizatorului despre stiri, meteo si noile tendinte.

De asemenea, cu ajutorul acestei aplicatii, poti cauta cu usurinta pe internet.

PCalc Lite

Curios, insa, iPad-ul nu include un calculator. PCalc Lite este o aplicatie perfecta care include pe langa calculator, functii trigonometrice si conversie.

Daca iti doresti mai multe functii, dezvoltatorii aplicatiei au inclus servicii suplimentare pentru doar 10$.

Slacker Radio

Cu toate ca Pandora pare a fi mai un radio popular, Slacker iti pune la dispozitie discografii, recenzii si albumele fiecarui artist preferat.

De asemenea, aplicatia iti permite sa asculti posturile radio preferate chiar si cand telefonul este pe "sleeping mode".

Temple Run

Poti uita de Angry Birds si Doodle Jump. Cea mai recenta "nebunie" in materie de jocuri este Temple Run, care te va implica intr-o serie de obstacole.

Temple Run iti ofera sansa de a alerga la infinit printr-un decor 3D in timp ce trebuie sa te feresti de o serie de creaturi neprietenoase.

Decorurile includ ziduri si podisti de lemn, iar colectarea de monezi permite deblocarea unor bonificatii, cum ar fi o viata suplimentara sau invulnerabilitate.

Facebook

Aplicatia Facebook pentru iPad a fost disponibila prima data in octombrie anul trecut. Acum, aceasta aplicatie vine cu unele caracteristici speciale, cum ar fi o modalitate mai simpla de a vedea actualizarile pe care le fac prietenii tai pe Facebook.

Daca iti doresti sa navighezi mai usor prin paginile prietenilor tai, atunci descarca-ti gratuit aplicatia pe noul tau iPad.

Twitter

Partea interesanta cu privire la aceasta aplicatie este modul in care iti faciliteaza navigarea. Poti selecta categorii, sa urmaresti tweet-urile si sa incarci diverse linkuri pe marginile ecranului.

In cazul in care esti genul de persoana care foloseste Twitter pentru a gasi diverse link-uri pe Web, atunci aceasta aplicatie trebuie sa o descarci.

Atomic Web Browser

Browser-ul Safari de la Apple este simplu si elegant, insa uneori ai nevoie de un browser cu o putere mai mare. Atomic Web iti ofera numeroase optiuni, cum ar fi un set predefinit de culori care schimba aspectul general al interfatei, un sistem propriu de afisare a tab-urilor plus un download manager recent inclus in versiunea 5.01.

Aplicatia iti ofera posibilitatea de a transfera fisierele descarcate direct in contul vostru de pe Dropbox si permite schimbarea numelui/locatiei unui fisier.

#aplicatii ipad 3, #ipad 3 romania, #ipad apple aplicatii, #download aplicatii ipad , #Gadgeturi IT