Top 5: Camere video de calitate, la un pret mic

Joi, 05 Ianuarie 2012, ora 19:05
4117 citiri
Top 5: Camere video de calitate, la un pret mic

Vrei ca anul acesta sa pastrezi momentele dragi petrecute in vacanta? Atunci nu pierde timpul si cumpara o camera video. Business 24 a realizat un top al celor mai bune camerelor video dupa raportul calitate/pret.

Iata cateva camere video ieftine, dar care iti pot oferi imagini de neuitat:

Serioux HD pVision 720

Este o camera incredibil de mica, atat ca forma cat si ca pret. Daca iti doresti o camera video pe care sa o poti lua cu tine oriunde si care sa aiba loc in buzunar, aceasta este alegerea perfecta.

Are doar 88g, chiar mai usoara decat un telefon mobil, ceea ce o face usor de transportat. Camera dispune de un senzor CMOS de 5 MP, care iti va oferi imagini de calitate. Are o capacitate HDD de 32 MB intern, suporta tip de memorie SDHC, inregistreaza in format MPEG4 720p si JPEG.

Rezolutia pozelor de 2592 x 1944, balansul de alb poate fi auto, sunny, cloudy, tungsten sau flourescent. Ecranul LCD are diagonala de 2 inch, iar la partea de conectivitate dispune de conectori HDMI 720p/1080i si TV out, si evident, de interfata PC USB.

O poti achizitiona de pe PCGarage pentru doar 257,24 RON.

BenQ S21

Ai incercat vreodata sa filmezi o scena memorabila, dar camera ti-a stricat planurile, inregisrand doar imagini intunecate si incetosate pentru ca nu a fost suficienta lumina?

Daca, iti doresti o camera video care sa performeze chiar si in camere intunecate, dar nu esti dispus sa dai prea multi ani pe o camera profesionista, poti alege un Benq S21.

S21 poate fi alimentata si cu baterii obisnuite tip AA de unica folosinta, ceea ce inseamna ca poti filma atat timp cat doresti chiar si atunci cand esti in aer liber. Un alt avantaj al aceastei camere este faptul ca beneficieaza de doua sloturi pentru carduri de memorie SD.

O poti cumpara de pe PCGarage pentru doar 502,83 RON.

Samsung SMX-F70

Prima camera pentru amatori dotata cu senzor CMOS si inregistrare progresiva - captureaza fiecare cadru din videoclipurile tale cu maxima claritate, pentru imagini impecabile. Clipurile video au o rezolutie de 1280 x 720 pixeli, iar aparatul dispune de lentile cu zoom optic 52x.

Una din functiile speciale ale camerei este Time Lapse Recording, care permite programarea unei capturi la un interval cuprins intre una si 30 de secunde. Aceste cadre vor fi lipite pentru a crea clasicul videoclip time lapse. O astfel de camera o poti achizitiona de pe eMag la pretul de 649 Lei.

Sony DCR-SX15

Este o alegere inteligenta, avand in vedere raportul calitate-pret.

Aparatul dispune de filmare SD pe memory stick pana la 12 ore, lentile Carl-Zeiss Vario Tessar, obiectiv cu zoom optic 50x, zoom digital 1800x cu stabilizare electronica a imaginii pentru reducerea efectelor de tremur a mainii, sunet stero cu sistem audio Dolby Digital 2 canale si ecran LCD Clear Photo de 2,7 inci.

De asemenea, camera dispune de mai multe functii de editare si corectare precum: detectia fetei, reflectorul video, incarcarea pe web, copierea directa pe unitati externe, DVDirect Express si multiple moduri de filmare.

O poti cumpara la pretul de 778,99 lei de pe Likeit.ro.

HP V5560U

Camera video dispune de un display LCD touch screen pentru navigare usoara si vizualizarea inregistrarilor. De asemenea, daca iti doresti sa urmaresti videoclipurile direct pe televizor, aceasta vine cu doua cabluri HDMI si AV pentru conectarea rapida la TV.

Cu V5560u HP, ai posibilitatea sa transferi rapid clipuri video la notebook sau PC prin introducerea cardului SD intr-un cititor de carduri de memorie sau prin intermediul cablului USB inclus.

In cazul in care te-ai hotarat sa o cumperi, o poti avea pentru 1.007,18 RON de pe PCGarage.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#top camere video ieftine, #cumpar camera video, #camere video ieftine, #preturi camere video , #Gadgeturi IT