Tableta Playbook a RIM primeste un update. In sfarsit are email incorporat

Miercuri, 11 Ianuarie 2012, ora 09:14
1424 citiri
Tableta Playbook a RIM primeste un update. In sfarsit are email incorporat

Research In Motion (RIM) a lansat o noua versiune a tabletei BlackBerry PlayBook, cu noi caracteristici, printre care calendar si e-mail incorporat.

Analistii sunt de parere ca abia aceasta varianta devine una functionala, insa intarzierea integrarii acestor caracteristici in tableta PlayBook deja au lasat-o fara vreo sansa reala de succes impotriva principalilor concurenti, precum Apple, scrie Bloomberg.

De asemenea, din cauza faptului ca varianta originala a tabletei nu beneficia de caracteristica de e-mail integrat, RIM a pierdut ocazia de a castiga cota de piata intr-o perioada in care tabletele Android au dat gres, iar acum este un pic prea tarziu, deoarece Kindle Fire de la Amazon si-a castigat deja un segment de piata.

Pentru a fi atractiva pentru clientii corporate, RIM a declarat ca a imbunatatit capacitatea PlayBook de a crea si edita prezentari si de a transfera fisiere de la un laptop la computer.

Analistul Frizsche estimeaza ca RIM sa vanda circa 100.000 de tablete PlayBook in acest trimestru fiscal, precizand ca target-ul tabletei se limiteaza in prezent la clientii BalckBerry corporate care au fost dispusi sa astepte pentru imbunatatirile de software.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#RIM tableta, #tableta BlackBerry, #blackberry playbook, #BlackBerry Apple , #Gadgeturi IT