Sony α7S: Restul e tacere!

Sambata, 07 Iunie 2014, ora 00:00
2259 citiri
Sony α7S: Restul e tacere!

Ti-ai dorit mereu o camera foto performanta, pe care sa te poti baza, dar care sa nu scoata un sunet cand o folosesti, pentru a nu strica momentul? Inseamna ca asteptai un Sony α7S, cel mai performant aparat al momentului, din gama lui, inzestrat cu modul "Silentios".

Sony α7S este camera foto perfecta pentru momentele in care astepti cu sufletul la gura cadrul perfect sau filmezi in timp ce-ti tii respiratia, cand cel mai mic zgomot poate strica tot.

Vei remarca utilitatea modului "Silent Shooting" atunci cand vrei sa imortalizezi un moment solemn, cand vrei sa-ti fotografiezi bebelusul fara sa-l trezesti, cand te-ai intalnit cu ursul, pe poteca de munte, si-ai vrea sa-l pozezi fara sa-i atragi atentia sau cand vei realiza ca toate aparatele foto din jurul tau nu stiu sa ramana tacute.

Pe langa discretie, vorbim si de performanta, de o camera foto Full Frame, cu inregistrare video 4K si ISO 100-102400, care poate fi extins pana la 409600.

Daca nu stiai deja, Sony α7S face parte din gama celor mai mici aparate foto full-frame cu obiective interschimbabile aflate pe piata si poate fi cumparata in Romania din luna august, la un pret estimativ de 10.699 de lei.

#Sony Alpha 7S, #camera foto silentioasa, #camera foto Sony , #Gadgeturi IT