Singurul gadget din sufrageria ta: Ce zici de un televizor 'all-in-one'?

Sambata, 27 Octombrie 2012, ora 00:00
2660 citiri
Singurul gadget din sufrageria ta: Ce zici de un televizor 'all-in-one'?

Bang & Olufsen a lansat BeoVision 11, un televizor cu un design elegant, menit sa capteze atentia fiecarui membru din familia ta, in jurul sau. Dincolo de estetica, acest smart TV aduce un echilibru placut intre forma, functionalitate si tehnologie.

Desi are o carcasa subtire, televizorul incorporeaza sase speakere pe care le alimenteaza cu propriul amplificator, isi ajusteaza luminozitatea si contrastul in functie de situatie si vine cu o telecomanda speciala, astfel incat tu sa poti controla pozitia si continutul pe care il reda.

De asemenea, televizorul are incorporat un sistem ce iti permite sa il conectezi la mai multe speakere independente Bang & Olufsen.

BeoVision 11 este primul televizor care dispune de sistemul Bang&Olufsen Smart TV, o noua platforma care iti permite sa schimbi foarte usor canalele, internetul si alte elemente de continut interactive.

Televizorul vine cu o telecomanda care iti permite sa controlezi majoritatea caracteristicilor simplu si intuitiv, dar este pregatit si pentru aplicatia BeoRemote, de pe tableta ta.

In pus, acest televizor este si un element de decor inedit, iar tu poti alege dintr-o multime de culori pentru a-l asorta cu designul sufrageriei tale.

Nu in ultimul rad, poti plasa televizorul BeoVision 11 oriunde in incapere, intrucat are patru variante de pozitionare. Dintre ele, standul motorizat pentru podea, dar si cel pentru perete sunt cele mai interesante, spun reprezentantii Bang & Olufsen.

In cazul in care alegi sa il asezi pe perete, vei putea sa ii reglezi ungiul pana la 90 de grade cu ajutorul telecomenzii, dar si manual, dupa cum doresti.

Televizorul este disponibil si in magazinul Bang & Olufsen din Bucuresti, la preturi ce pornesc de la 5.995 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#smart TV sufragerie, #Bang Olufsen smart TV, #lansare BeoVision 11 , #Gadgeturi IT