Pasionat de scufundari? Filmeaza sub apa cu noua camera Sony

Sambata, 26 Mai 2012, ora 00:00
2737 citiri
Pasionat de scufundari? Filmeaza sub apa cu noua camera Sony

Sony a lansat de curand Handycam GW55VE, o camera foto pe care o poti folosi in apa la o adancime de pana la 5m. Este si rezistenta la praf si la caderi de la o inaltime de pana la 1,5m.

Modelul Handycam GW55VE are un zoom optic 10x, ce poate fi extins pana la 17x, iar tehnologia By Pixel Super Resolution asigura claritatea detaliilor in fotografiile cu zoom.

O alta caracteristica a aparatului este tehnologia Optical SteadyShot care, prin modul "Active", compenseaza efectul "tremuratului", in cazul inregistrarii video in miscare sau cu zoom.

Noua functie "Intelligent Sweep Panorama" permite captura celor mai ample imagini doar prin apasarea butonului declansator si miscarea aparatului in directia de fotografiere. In timpul miscarii aparatului, cu ajutorul functiei de detectare a fetelor si miscarii, persoanele si obiectele sunt reproduse in mod natural.

O alta functie noua a modelului Handycam este "Self Portrait Timer", care asigura incadrarea si focalizarea corecta a portretelor, datorita tehnologiei "Face Detection".

Functia "Intelligent AUTO" recunoaste pana la 99 de tipuri de imagini, ajustand astfel setarile pentru obtinerea celor mai bune rezultate, iar cu ajutorul modului "Underwater", inregistrarile video subacvatice sunt naturale.

Fiind partenerul ideal pentru calatorii, camera foto Handycam are GPS incorporat care retine unde au fost surprinse imaginile. Astfel, utilizatorii pot vizualiza pe ecranul aparatului sau pe PC harta ce contine locurile vizitate.

Camera foto va fi disponibila si in Romania, de la inceputul lunii iunie, la un pret aproximativ de 2.400 de lei.

#camera foto Sony, #camera foto rezistenta apa, #camera Sony rezistenta apa , #Gadgeturi IT