Noua camera foto Canon EOS M, in Romania din septembrie

Marti, 24 Iulie 2012, ora 16:06
1431 citiri
Noua camera foto Canon EOS M, in Romania din septembrie

Noua camera foto Canon EOS M a fost prezentata oficial marti in Romania si va fi disponibila pe piata autohtona incepand din septembrie, la un pret estimat la 800 de euro.

Canon EOS M este pozitionat intre clasa aparatelor foto compacte, cu performante modeste, destinate amatorilor, si camere foto profesionale DSLR, avand design-ul primelor si performantele celorlalte.

Specialistii in domeniu spun ca noul model este primul reprezentant al unui nou segment de piata, care va fi viitorul fotografiei, estimarile fiind ca actualele camere profesionale tip DSLR nu vor mai exista in circa zece ani.

EOS M are o structura din magneziu si otel, i se spune "caramida de tehnologie", dar este suplu si usor de manuit, precum aparatele compacte folosite in special de turisti.

Camera foto pe sistem compact a companiei Canon este echipata cu un senzor CMOS hibrid APS-C de 18 megapixeli si ecran tactil de sapte centimetri, putand fi folosita cu intregul sistem existent Canon de obiective foto si blitz-uri.

Aparatul poate fi folosit cu trei blitz-uri, prin transmisie optica, utilizatorul avand astfel la dispozitie un adevarat studio foto. EOS M poate face patru imagini pe secunda.

Specialistii il considera un aparat ideal pentru fotografia de strada, pentru reportaje sau petreceri. Mai mult, noua camera foto are programe speciale de setari pentru fotografii cu mancare sau animale.

Modelul se lanseaza impreuna cu doua obiective noi, EF-M 22mm f/2 STM pancake si EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM cu zoom standard, dar si impreuna cu noul flash compact EX Speedlite - Speedlite 90EX.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Canon EOS M, #camera foto canon, #lansare camera foto Canon, #noua camera foto Canon, #caracteristici Canon EOS M , #Gadgeturi IT