Nike+ FuelBand: Bratara care te ambitioneaza sa fii activ

Sambata, 07 Iulie 2012, ora 00:00
4820 citiri
Nike+ FuelBand: Bratara care te ambitioneaza sa fii activ

Masoara fiecare pas si atinge-ti zilnic obiectivele, chiar daca nu ai timp de sala. Iti recomandam in acest weekend o bratara digitala, casual, pe care o poti purta la orice tinuta, dar care iti contorizeaza fiecare miscare, fie ca este vorba de plimbare, alergare sau urcatul scarilor.

Stabileste-ti obiectivul si bratara inteligenta iti urmareste singura progresele in fiecare zi, marcandu-le cu lumini de la rosu pana la verde. Cand ai ajuns la verde inseamna ca ti-ai atins scopul pe acea zi.

Nike+ FuelBand iti urmareste activitatea printrun accelometru testat pentru sportivi. Apoi sistemul transforma fiecare miscare in "NikeFuel", pe care il poti urmari pe mana, sau sincronizand bratara cu dispozitivele tale mobile, prin aplicatii speciale si BlueTooth, dar si cu orice computer sau laptop, prin USB.

Spre deosebire de alte dispozitive asemanatoare create pana acum, bratara este un element pe care nu il pierzi atat de usor si, in plus, este realizata dintr-un cauciuc fin ce are un aspect rafinat.

Nike+ FuelBand iti acapareaza viata si gadgeturile

Cei care au incercat-o, insa, sustin care si un mare "defect": iti acapareaza viata cu totul.

Intrucat algoritmul NikeFuel este identic pentru fiecare utilizator, il poti compara si poti concura cu oricine are un astfel de dispozitiv.

Un astfel de gadget te va provoca sa transformi orice activitate intr-o competitie, sa inregistrezi recorduri si sa contorizezi zilele in care ti-ai batut propriul record, la rand.

Bratara poate fi sincronizata cu dispozitivele Apple printr-o aplicatie speciala ce iti permite sa iti urmaresti progresele mai usor si sa fii mai motivat. Aplicatia te ajuta sa concurezi mai usor chiar si cu cei care nu sunt langa tine, fizic.

In aceasta aplicatie poti sa iti notezi si starea de spirit care isi pune amprenta asupra rezultatelor din acea zi.

Mai apoi, cu ajutorul graficelor, poti vedea pe mobil cand au scazut si cand au crescut performantele tale si de ce. In urma acestei analize ai putea gasi si o solutie pentru o stare fizica echilibrata.

Nu in ultimul rand, aplicatia iti permite te mandresti pe Facebook si Twitter cu recordurile tale.

Daca esti dispus sa te lasi prada acestui sistem care nu face altceva decat sa te ambitioneze tot mai tare, atunci trebuie sa stii ca poti comanda Nike+ FuelBand de pe Amazon, in trei dimensiuni diferite, in functie de grosimea incheieturii tale.

Aici bratara costa 228 de dolari (bratara mica), 212 dolari (bratara medie) si 214 dolari (bratara mare).

#Nike Fuelband, #bratara contor miscare, #gadget nike alergat , #Gadgeturi IT