Mobile World Congress: Cele mai bune produse

Duminica, 04 Martie 2012, ora 13:29
3776 citiri
Mobile World Congress: Cele mai bune produse

Mobile World Congress si-a inchis portile, iar in urma a lasat cateva produse de inalta calitate. Companiile de tehnologie s-au intrecut pentru a aduce produse care mai de care mai inovative, interesante in speranta ca vor atrage atentia cumparatorilor.

De la un smartphone cu camera de 41 megapixeli, pana la intregul grup de produse noi de la Nokia, Mobile World Congress a gazduit lansari inedite. Iata cateva dintre cele mai notabile lansari, conform Engadget.

Cel mai bun smartphone

HTC One X are o camera spectaculoasa, un display Super LCD 2 non-PenTile de 720p si 4,7 inci, un procesor quad-core Tegra 3 si carcasa din policarbonat. Noul telefon de la HTC functioneaza foarte bine datorita imbinarii dintre interfata Sense 4.0 cu sistemul de operare Ice Cream Sandwich.

Cea mai buna tableta

Desi lansarea tabletei Samsung Galaxy Note 10.1 era anuntata, nimeni nu se astepta ca ea sa acapareze audienta intr-o asemenea masura. Artisti care desenau portrete pe tableta, demonstratiile de aplicatii si toate celelalte evenimente ce s-au invartit in jurul tabletei au facut ca separeul Samsung sa fie unul dintre cele mai vizitate.

Cel mai bun design

Panasonic isi merita locul prin caracteristicile noului telefon Eluga. Device-ul este ultrasubtire, usor si rezistent la apa si beneficiaza de un display Amoled de 4,3 inci. Marginile rotunjite transforma produsul intr-unul usor de tinut in mana.

Cel mai inovativ produs

Nokia PureView 808 a socat intreaga lume cu camera de fotografiat de 41 megapixeli, dar si cu claritatea sistemului de inregistrare video. Camera permite un autofocus continuu la 1080p, zoom de 4x prin trasarea ecranului cu degetul si are capacitatea de a comprima 4-5 pixeli intr-unul singur pentru a reduce marimea fisierelor.

#cele mai bune produse Mobile World, #Nokia Mobile World Congress, #Samsung Mobile World Congress , #Gadgeturi IT