Megastar Class Home Planetarium: Adu magia noptilor de vara la tine in casa!

Sambata, 27 Februarie 2016, ora 00:00
5144 citiri
Megastar Class Home Planetarium: Adu magia noptilor de vara la tine in casa!
Foto: Japan Trend Shop

Cu siguranta nimic nu poate fi comparat cu senzatia pe care ti-o da cerul unei nopti de vara incarcat de stele. De acum te poti bucura de acest decor mirific in fiecare seara, direct din confortul oferit de caldura casei tale.

Megastar Class Home Planetarium este un gadget inventat in Japonia care transpune magia boltei instelate direct in livingul casei, anunta Luxatic.

Dispozitivul a fost creat de designerul Takayuki Ohira si poate proiecta la 180 de grade imaginea unui cer instelat pe tavanul si peretii unei incaperi din casa ta.

Din moliciunea fotoliilor sau a canapelelor te poti bucura impreuna cu prietenii sau cu persoana iubita de imaginea unui cer plin de stele indiferent de vremea de afara.

Mai mult, dispozitivul reda cu acuratete miscarea planetelor, planetariul de interior fiind capabil sa ofere reprezentari fidele ale cerului observat de la paralela 35.

Megastar Class Home Planetarium poate fi controlat prin Bluetooth, dispozitivul avand functii de redare ale atmosferei din zori, amurg sau a unui cer senin de un albastru ireal.

Pretul gadgetului compus din proiector si telecomanda este de 18.200 de dolari, dar atmosfera creata in incaparile casei tale este unica.

#gadget video, #planetariu portabil, #Megastar Class Home Planetarium , #Gadgeturi IT