Luxul "imbraca" gadgeturile prezente la CES 2012. Vezi cele mai excentrice piese

Joi, 19 Ianuarie 2012, ora 18:52
1767 citiri
Luxul "imbraca" gadgeturile prezente la CES 2012. Vezi cele mai excentrice piese
Difuzoare AllJack

Cel mai mare targ de electronice de consum s-a terminat, insa lansarile de acolo vor influenta trendurile pentru intregul an. Gadgeturile, precum tablete, accesorii pentru tablete, televizoare cu ecrane OLED, ultrabooks, dar si dispozitivele audio au fost adevarate tentatii pentru vizitatori.

Aparatele audio prezentate in cadrul CES 2012 dovedesc ca tendintele hi-fi nu sunt doar in directia performantei tehnologice si a sunetului ci si a esteticului, scrie Bornrich.com.

Unul dintre cele mai uimitoare gadgeturi audio de la targ au fost difuzoarele AllJack, care au impresionat cu sistemul lor stereo art si prin designul lor deosebit, realizat de un centru de design din Taiwan, care a folosit ca model de inspiratie sticle de vin si flori.

Difuzoarele au accente metalice, insa detin si bucati de piele rosie incrustate cu diamante, iar suprafata lor este placata cu aur.

Daca doriti sa aveti astfel de difuzoare acasa, ele sunt disponibile doar la comanda, iar pretul este de 68.000 de dolari.

Un alt gadget audio care a taiat respiratia vizitatorilor targului a fost Sonic Blade.

Difuzoarele SonicBlades, de la LiquidBase redau sunetul cu exactitate si combina panoul electrostatice sonic cu tehnologie con conventionala.

Sonic Blade

Sonic Blade, cel mai subtire difuzor din lume, poate fi cumparat la pretul de circa 2.000 de dolari.

Lohengrin II, difuzorul prezentat de Verity Audio a facut furori cu cele doua componente integrate, driverele si sistemele audio performante.

Difuzoare Lohengrin

Cu un design frumos si finisat cu lac italian, difuzoarele pot fi achizitionate la pretul de circa 100.000 de dolari.

#difuzoare audio lux, #ces 2012, #CES inovatii audio, #sisteme audio CES, #gadgeturi ces 2012 , #Gadgeturi IT