Logitech Touch Mouse: Pune mana pe el!

Sambata, 28 Aprilie 2012, ora 00:00
2009 citiri
Logitech Touch Mouse: Pune mana pe el!

Logitech a inventat un mouse fara butoane, sensibil tactil, pe care il folosesti zilnic, la birou sau acasa. Astfel, pe langa tableta si smartphone, ai la indemana un mouse inteligent cu touchscreen.

Touch Mouse M600, un mouse ce dispune de o suprafata tactila ce iti permite sa navighezi intuitiv cu ajutorul degetelor.

Utilizatorii se obisnuiesc sa foloseasca varful degetelor pentru a naviga pe smartphone-uri si tablete si aceste gesturi au devenit ca o a doua natura.

Cu mouse-ul Logitech Touch Mouse M600 poti face scroll si swipe oriunde degetele tale se aseaza pe mouse. Dispunand de un design modern, margini rotunjite si linii ergonomice, acest mouse tactil sta confortabil in palma si este un companion perfect pentru laptop.

Software-ul Logitech Flow Scroll ajuta ca scrolling-ul sa fie neintrerupt, asemanator scrolling-ului de pe un smartphone. Gliseaza cu degetul suprafata tactila pentru a experimenta o derulare continua pe paginile de Internet.

Forma unica a mouse-ului este conceputa asa incat sa poti face exact ce iti doresti, selectare, click si scroll. Este alegerea perfecta pentru stangaci si dreptaci, exista arii de click care pot fi redistribuite cu ajutorul software-ului Logitech SetPoint.

In plus, Logitech Touch Mouse M600 include un receiver mic Unifying la care se pot conecta printr-un port USB pana la sase mousi si tastaturi compatibile.

Logitech Touch Mouse M600 a fost distins cu distinctia International CES Innovations 2012 Design and Engineering Award la categoria Computer Peripherals.

Logitech Touch Mouse M600 este disponibil si in Romania, a un pret recomandat de 69,99 euro.

#mouse tactil Logitech, #Logitech Touch Mouse M600, #review mouse Logitech , #Gadgeturi IT