Logitech perfectioneaza iPad-ul cu o carcasa ultraspeciala

Miercuri, 18 Aprilie 2012, ora 18:28
1739 citiri
Logitech perfectioneaza iPad-ul cu o carcasa ultraspeciala

Logitech a lansat pentru iPad o carcasa extrem de subtire, cu tastatura integrata, care transforma, practic, tableta intr-un notebook performant.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover este compatibila cu noul iPad dar si cu iPad 2.

"A treia generatie de iPad-uri si aplicatiile sale sunt concepute sa-ti ofere mai mult control si creativitate, fie ca editezi fotografii sau vizionezi filme, fie ca produci muzica sau scrii un roman," a precizat Alexis Richard, director de marketing de produs in cadrul Logitech.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover protejeaza ecranul tabletei cu o suprafata subtire de aluminiu care dispune de o tastatura integrata ce se conecteaza prin Bluetooth. Carcasa se ataseaza rapid la iPad cu un cleste magnetic.

Stand-ul integrat mentine iPad-ul in cel mai bun unghi de vizualizare. Bateriile cu o autonomie de sase luni (cand tastatura este utilizata in medie de doua ore pe zi) asigura un timp mai mare de lucru.

Cover-ul ultra-subtire dispune de o functie on/off: iPad-ul va porni automat in momentul in care cover-ul este deschis si va intra in standby atunci cand acesta va fi inchis.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover va fi disponibil in Europa (si in Romania) incepand cu aprilie 2012 la un pret recomandat de 99,99 euro.

Infiintata in 1981, Logitech International este o companie elvetiana listata la SIX Swiss Exchange (LOGN) si la Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#carcasa iPad Logitech, #accesorii iPad Logitech, #tastatura iPad Logitech, #preturi accesorii iPad , #Gadgeturi IT