iPhone 5s din aur 24k, bijuteria ta inteligenta

Sambata, 28 Septembrie 2013, ora 00:00
3142 citiri
iPhone 5s din aur 24k, bijuteria ta inteligenta
foto: goldandco.co.uk

Un iPhone 5S din aur de 24 de carate poate fi o eticheta suficient de graitoare pentru tine si, in acelasi timp, ceea ce ai tu nevoie, daca iti doresti sa ai cel mai nou model de iPhone, diferit fata de majoritatea.

La scurt timp dupa lansarea modelului iPhone 5s, Gold & Co., un brand reunoscut pentru modul in care "imbraca" dispozitivele in cele mai opulente tinute, a lansat si primul iPhone 5S realizat din aur galben de 24 de carate, aur roz si platina.

"iPhone 5s este un dispozitiv excelent si o actualizare extraordinara a modelului iPhone 5, asadar suntem incantati sa le oferim clientilor nostri fideli varianta sa in aur galben de 24 de carate, aur roz si, pentru prima data, platina. Anul trecut am introdus modele din aur roz si anul acesta avem ca premiera modelele din platina. Ca de fiecare data, ne dorim sa fim primi care le ofera clientilor cea mai buna tehnologie imbracata in aur si credem ca modelele iPhone 5S din aur, aur roz si platina sunt unele dintre cele mai bune produse pe care le-am realizat vreodata", sustine Amjad Ali, CEO al Gold & Co. Londra, citat de Luxuryes.

Foto: goldandco.co.uk

Fecare model este numerotat, personalizat si prezentat cutii de lemn lucrate manual, in care vei gasi si certificatul de autenticitate.

Foto: luxuryes.com

Lansarea oficiala a avut loc la World Luxury Expo din Abu Dhabi, vineri, 27 septembrie. Daca vrei si tu sa ai propria bijuterie inteligenta, cel mai bine ar fi sa ii contactezi direct pe cei de la Gold & Co. si sa stabilesti impreuna cu ei cum va arata noul tau telefon.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iPhone 5s aur, #iPhone 5s aur roz, #iPhone 5s platina , #Gadgeturi IT