IPad3: Ce asteapta cumparatorii de la noul model?

Marti, 24 Ianuarie 2012, ora 12:52
2101 citiri
IPad3: Ce asteapta cumparatorii de la noul model?

Lansarea noului model de tableta Apple trezeste interesul pasionatilor de gadgeturi, care vor sa tina "pasul cu moda".

Iata care sunt imbunatatirile care ar trebui facute tabletei iPad 3 din punctul de vedere al utilizatorilor de gadgeturi Apple, potrivit Business Insider .

Optiunea HD, demna de luat in seama

Chiar daca iPad 3 nu are un display Retina, asa cum au iPhone 4 sau 4S, tot trebuie gasita o modalitate de a putea fi vazute filme HD.

Tabletele cu sistem de operare Android, ce urmeaza sa fie lansate in acest an vor avea ecrane de 720x1080 pixeli. De exemplu, Asus are planuri sa lanseze o noua versiune a tabletei Transformer Prime dotata cu un ecran full HD de 1080 pixeli.

O rezolutie mai buna, cerinta la unison a utilizatorilor de iPad

Dupa doi ani de la lansare, rezolutia tabletelor Apple nu se ridica la nivelul asteptarilor utilizatorilor, tinand cont de competitia de pe piata. Cu toate acestea, este foarte putin probabil ca Apple sa reusesca sa mentina pretul tabletelor cu un dispay Retina.

Un sistem de operare pentru iPad, nu doar o copie a celui utilizat pe iPhone

Una dintre cele mai mari nemultumiri ale utilizatorilor de iPad este sistemul de operare iOS 5. Aceste este potrivit pentru pentru iPhone-ul de 3,5 inci, dar nu se vede la fel de bine pe tableta din cauza dimensiunilor mai mari ale acesteia.

Un model de 128 GB, te-ar face sa te desprinzi mai usor de laptop

Cu atatea optiuni pe piata, de la muzica, filme in format HD, si chiar carti care sunt disponibile pe iPad, 128 GB de memoria ar fi foarte utili. In plus, daca tableta va inlocui laptopul ar trebui sa vina cu mai multe optiuni.

iPad3, tableta 4G

Tableta ar trebui sa poata fi folosita oriunde si acest lucru nu este intotdeauna posibil din cauza conexiunii la internet. Retelele LTE pot fi o solutie viabila la acesta problema.

#ipad 3 lansare, #imbunatariri iPad 3, #noutati tableta Apple iPad 3 , #Gadgeturi IT